11 december

Det blir ju aldrig som man tänkt sig oftast. Igår skulle man till Malmö, men på dagen mådde min mage så fruktansvärt dåligt så jag bestämde mig för att stanna inom Helsingborgs gränser. Efter några Ipren timmar senare, så bestämde jag mig för att dra hem till Mia, duscha där för att sedan dra vidare till Binta för lite dricka. Hade bestämt mig för att inte gå ut, men blev så ändå.. Hamnade på Harrys, roligt :) Träffade Lollo, dansade och hade hur kul som helst.

Så var lätt värt att gå ut och skaka lite rumpa igår. Men nu känner jag att en förkylning är påväg. Även om man var duktig och linda om sig med en filt varje gång man tog ett steg utanför dörren och skulle röka igår.

Mår ofcourse riktigt bra idag, har börjat lugna ner mig. Dels för att Helsingborgs uteliv suger, och... Nä nog endast för att de suger! Haha!

Har precis käkat Mormors goda köttebullar, hjälpte till och dammtorka lite i hemmet här innan.

Något kul som hände igår iallafall, var när vi stod vid baren. Så fråga jag en bartender där om han visste hur man gjorde en "långt ner i halsen" haha! (En drink som finns på Grabbarna Grus och Blue Moon Bar i Cypern) men det visste han inte... Hahaha! Jag verkligen saknar den drinken haha!

Ha en trevlig söndag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback