19 april

Imorgon åker vi hem! Äntligen! Inte för att jag ogillar mitt jobb eller så, men är så tröööööööttttt! Måste ladda upp nya batterier innan jag åker ut på 1 månadstörn.

Jag satt precis och kolla på resor, vill åka till mamma.. Men hinner jag det den här ledigheten eller ska jag vänta tills nästa? För då vet jag ju om man får stanna kvar och jobba mer... Har förstått lite hur danska regler gäller nu, du är "aldrig" fastanställd, de kan ju skicka hem dig när de känner för de, eller om de inte är nöjda med dig. Det känns lite svårt för mig, när man inte känner sig tillräckligt duktig som jag gör hela tiden, ibland behöver jag få höra om man är duktig. Från familj, vänner eller från sitt arbete. Det ökar ens självkänsla. Min är just nu nere i marken, för jag jobbar som fan.. Känner mig nöjd med vad man åstadkommer. Men den känslan har jag haft förut, och då var man inte tillräckligt duktig. Som i Cypern tex. jobbade som ett as, men var visst inte tillräckligt duktig. Så den känslan litar jag inte på om man inte får de bekräftat. Tycker heller inte man ska behöva fiska efter det, som att typ fråga "så hur tycker du jag sköter mitt jobb" tycker det ska komma naturligt, att kocken eller kapten kommer och säger "du gör ett bra jobb mimi".. Hela min dag hade varit räddad.

Har varit ganska nedstämd de här 3 veckorna ombord (18 dagar för att vara exakt), men finns många ombord som är så gudahärliga, som gör ändå ens vistelse till något betydelsefullt. Man skrattar och fjantar sig.

Det är nog mer mitt måående, som jag behöver få arbeta med. Har några möten innan jag far ut igen.. Hur ska jag klara 4 veckor? Jo jag ska fixa det, hur det än går.

Ha en trevlig dag alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback