24 augusti

Bloggappen på mobilen sluta fungera, och hade ingen lust eller tid att sitta vid datorn och skriva. När man börja känna sig bekväm med mobilen.

Har ju hänt en del sen den 11 juli, har mönstrat av. Varit hemma och målat, grillat och umgåtts med vänner och familj. Helt enkelt tagit det relativt lugnt. I helgen så var jag på en weekend i Göteborg helt själv, inget jag gör om... Dålig planering och de flesta jag kände där uppe hare tyvärr inte tid. Så blev en ganska ensam helg. Även om man träffa upp Ferbie och Tim kolla på Amaranthe, och lördag en liten mat/fika/ shopping med Mumin. Hade ju varit roligare och ha någon att umgås med hela tiden :)

Söndag begav jag mig vidare mot Oslo för en kurs som kallas Olf - Huet, typ HLR utbildning, faror och risker, överlevnad, livräddning, brand och helikopter överlevnad. 4 dagar och helt slut var man i kroppen igår, hann med att strosa runt lite i Oslo, dyrt men fint! Man fick tänka lite på vad man åt och sådär då en middag inte var billig :) klarade min kurs, otrolig lättnad.

Idag så står de ansiktsbehandling och avskedsfest på schemat. Berättar mer imorgon om det!

Ha de fint


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback