5 januari

Längesen man vakna och var pigg och glad. Idag var de en sådan dag, bra början.. Ännu är den inte slut. Åkte till Arbetsförmedlingen, nu ska jag över i den vanliga kategorin.. Kommer sakna min coach.. Har haft han sen efter studenten, han är så jävla bra. Det var han som fixa både jobbet på 4 månader och nu under nyår. Är han evigt tacksam kommer fortfarande hälsa på honom :)

Träffade sedan min älskade systeryster i stan, fick gå i lite affärer kolla runder lite. Men mitt presentkort är fortfarande intakt, fanns varken kläder i min smak, eller smink. Har en speciell mascara jag är ute efter. Leggings fanns inte i min storlek så de får vänta :)

Sedan fikade vi, strövade runder. Snackade.. Brukar inte vara djup men min syster, för varje år hon kommer hem så vill man egentligen bara dela de positiva här i livet. Ha så kul som möjligt imed hon inte är här länge. Men i år öppnade jag mig, och min syster är så underbar. Hon har rätt, i allt hon sa idag. Älskar henne <3

Är hemma nu, varvar ner. Sen undrade en vän om jag ville följa med till Club Akut ikväll.. Kliar lite i fötterna imed att jag inte festat på ett litet tag nu.. Har börjar lugna ner mig hehe! Men vi får se :) Rätt tomt i plånboken, men går jag ut så är de för att dansa idag. Då behövs inte alkohol.. Vatten duger ;)

 

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Tosse

Oooohhh nu längtar jag ännu mer tills barnen har somnat :D HOPPAS HOPPAS HOPPAS det är det jag tror !!!!!! ;)

2012-01-06 @ 18:07:18
URL: http://helsingborgimitthjarta.blogg.se/
Postat av: Tosse

Sv: OOOHHHHH JAG GJORDE ALLT DET DU SKREV !!!!! :D Och nu får man vänta en vecka tills nästa avsnitt :/

2012-01-06 @ 21:10:16
URL: http://helsingborgimitthjarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback