7 juli

SORRY! Men sitter knappt vid datorn här ombord, mobilen används ju flitigt. Men sen jag fick "pröva på" den nya bloggen här, så kan jag inte logga in på min app :( Annars är den nya designen i toppskick faktiskt, mycket finare. Dessutom roligare att skriva (då jag gör de haha)
 
Har varit ombord på båten i 1 vecka nu, och det känns redan som en evighet haha. Väl framme i Belfast, så va de jätteskoj att träffa exakt alla igen, båda besättningarna då (imed att jag har jobbat med båda nu) blev att jag gick och la mig rätt tidigt den dagen då, imed att man knappt sov något på vägen...
 
Dagen efter var man uppe i tid, gjorde sin dag sen gick man faktiskt iland och träffa några i det andra crewet som hade valt att stanna på en mini semester. Shoppade lite, och hade en otroligt rolig kväll. A tour in Belfast :)
Även måndagen gick man iland för att käka med de gänget. Dåligt nog på lördagen blev jag jättesjuk, värsta förkylningen och hosta. Men som vanligt försökte jag veva bort det, hatar att vara sjuk när man inte har någon möjlighet till att kunna vara det. Kan ju inte ligga en hel dag och tycka synd om sig själv direkt? Sjukanmäla sig går ju inte heller haha
 
Redan i torsdags så börja jag träna, försiktigt då jag fortfarande har hosta kvar... (ingen nådig sådan) ska iallafall träna varje dag, om de nu bara är 15 min till över 1 timme. Ska ju inte slita ut mig, även om jag vill gå ner i vikt haha!
 
Vårt jobb nu med båten är att dra en "oljeriggs båt" över atlanten från Belfast till Kanada, väl där ska vi släppa den, för att sedan segla tillbaka till Aberdeen. Som de ser ut nu kan inte riggen segla på egen hand, så vår båt drar den, och den lär dröja 1 vecka minst tills vi är framme i Kanada. Vad de ser ut som lär vi inte nå land. Men jag hoppas ändå, även om jag älskar att befinna mig på en båt, så är de en sådan otrolig känsla när man får sätta foten i ett annat land när man har varit på en båt ett tag :)
 
Hade brandövning idag, en snabb sådan. Men ganska roligt ändå :) När väl övningen var över (jag satt ner på durken/golvet) och skulle resa mig upp, så rulla de till så jag flög bakåt.. Alla skratta! Givetvis riktigt roligt när Mimi klantar sig haha
 
Nu är jag ganska trött, så blir en vilorunda. Sen ska jag träna en liten runda ikväll, är ju ändå lördag. Tänkte ta söndagar till vilodagar. Sen träna alla andra dagar!
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback