7 juli

SORRY! Men sitter knappt vid datorn hÀr ombord, mobilen anvÀnds ju flitigt. Men sen jag fick "pröva pÄ" den nya bloggen hÀr, sÄ kan jag inte logga in pÄ min app :( Annars Àr den nya designen i toppskick faktiskt, mycket finare. Dessutom roligare att skriva (dÄ jag gör de haha)
 
Har varit ombord pÄ bÄten i 1 vecka nu, och det kÀnns redan som en evighet haha. VÀl framme i Belfast, sÄ va de jÀtteskoj att trÀffa exakt alla igen, bÄda besÀttningarna dÄ (imed att jag har jobbat med bÄda nu) blev att jag gick och la mig rÀtt tidigt den dagen dÄ, imed att man knappt sov nÄgot pÄ vÀgen...
 
Dagen efter var man uppe i tid, gjorde sin dag sen gick man faktiskt iland och trÀffa nÄgra i det andra crewet som hade valt att stanna pÄ en mini semester. Shoppade lite, och hade en otroligt rolig kvÀll. A tour in Belfast :)
Även mĂ„ndagen gick man iland för att kĂ€ka med de gĂ€nget. DĂ„ligt nog pĂ„ lördagen blev jag jĂ€ttesjuk, vĂ€rsta förkylningen och hosta. Men som vanligt försökte jag veva bort det, hatar att vara sjuk nĂ€r man inte har nĂ„gon möjlighet till att kunna vara det. Kan ju inte ligga en hel dag och tycka synd om sig sjĂ€lv direkt? SjukanmĂ€la sig gĂ„r ju inte heller haha
 
Redan i torsdags sÄ börja jag trÀna, försiktigt dÄ jag fortfarande har hosta kvar... (ingen nÄdig sÄdan) ska iallafall trÀna varje dag, om de nu bara Àr 15 min till över 1 timme. Ska ju inte slita ut mig, Àven om jag vill gÄ ner i vikt haha!
 
VÄrt jobb nu med bÄten Àr att dra en "oljeriggs bÄt" över atlanten frÄn Belfast till Kanada, vÀl dÀr ska vi slÀppa den, för att sedan segla tillbaka till Aberdeen. Som de ser ut nu kan inte riggen segla pÄ egen hand, sÄ vÄr bÄt drar den, och den lÀr dröja 1 vecka minst tills vi Àr framme i Kanada. Vad de ser ut som lÀr vi inte nÄ land. Men jag hoppas ÀndÄ, Àven om jag Àlskar att befinna mig pÄ en bÄt, sÄ Àr de en sÄdan otrolig kÀnsla nÀr man fÄr sÀtta foten i ett annat land nÀr man har varit pÄ en bÄt ett tag :)
 
Hade brandövning idag, en snabb sÄdan. Men ganska roligt ÀndÄ :) NÀr vÀl övningen var över (jag satt ner pÄ durken/golvet) och skulle resa mig upp, sÄ rulla de till sÄ jag flög bakÄt.. Alla skratta! Givetvis riktigt roligt nÀr Mimi klantar sig haha
 
Nu Àr jag ganska trött, sÄ blir en vilorunda. Sen ska jag trÀna en liten runda ikvÀll, Àr ju ÀndÄ lördag. TÀnkte ta söndagar till vilodagar. Sen trÀna alla andra dagar!
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback