13 juni

Skrev ett långt inlägg i förrgår, men min dator är inte villig att samarbeta. Något stort och allvarligt fel men den här, och måste kanske lämna in den igen.. Även om den är helt ny!

Men ska försöka sammanfatta...

De första dagarna hemma har varit bra, mysiga. Men hade så himla kul den sista veckan på båten, och ångrar att jag åkte hem. Älskar havet mer än vara hemma faktiskt, även om jag saknar människorna hemma, så är de mycket roligare och vakna varje morgon med ett mål! Att jobba, och tjäna pengar.

De första 4 veckorna ombord, var väldigt tuffa. Mest för att man hade en sådan press på sig själv att nu gäller det! Imed att man inte är säker i sitt yrke, men är beredd att lära sig så blev allt mer och mer lättare. Men vissa saker gick inte lika bra. Men när man väl fick reda på att man var fast, så var de som en sten som föll, en lättnad.

Att sen hastigt och lustigt hoppa in som kock förändra allt. I 7 dagar, tänkte jag inte för mycket som man alltid har en tendens att göra, man hann inte. Man skötte sitt jobb, och umgicks med folket ombord när du inte sov. Livet kändes inte komplicerat, och allting gick sin egen väg. Nu när man är hemma, så blir man lite deprimerad, för man saknar livet ombord, man saknar att kämpa efter något.

Det är kanske att man är ovetande om hur ledigheten kommer bli, även om man har mycket planer som man planerat att göra. Man har ett helt annat liv hemma jämfört med båten, det är förändringar som stör i min hjärna. Men vill inte låta de hindra mig, ska bara lära mig att vänja mig med det.

Lite mer ytliga saker nu? haha

Var på ansiktsbehandling igår, så himla skönt att bli ompysslad. Fin hud, och fina ögonbryn igen. Imorgon ska jag på kurs med mitt "avlösar jobb" här hemma, skönt att veta att man inte är ledig hela sin ledighet hemma. Att man kan få jobba lite, men känner mig ganska osäker igen, för hur pass mycket har man hunnit glömma på 2 månader? :/ Det är inte mitt rutinjobb längre, har ju lärt mig massa andra nya saker och glömt (mitt dåliga minne) de mesta haha men ska bannemig klara de här också! :)

Fredag ska jag bli fin om mina händer, äntligen dags att ta tag i mina äckligt sköra naglar! Måste göra något åt mitt hår också, utväxt så in i bomben! haha

Måndag blir det att fylla i min tattuering bakom örat också, sen så ska jag försöka börja måla här hemma! Men längtar tills slutet av månaden, då man ska till Göteborg! Komma bort lite och ha kul! =)

Ha en trevlig dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback