27 juni

Hallå hallå, känns som tiden bara rusar iväg. Hinner varken tänka, för de händer för mycket positiva och härliga saker. Även fast de kommer motgångar ibland så deppar jag inte ihop som förr, bara inser att man får gilla läget. Hade ju längtat jättemycket efter att äntligen få åka upp till Göteborg och ta en liten semester helg, men får skjuta upp det, blir tidigare påmönstring. Men de gör inget, saknar båten. Men det är ändå samma känsla alltid både när man ska åka hem från båten eller ska åka till båten. Man vänjer sig med hemma livet, och vänjer sig med båt livet. Det är kanske bara nybörjar känslor, haha newbie! Men ser framemot 4 veckor med min fina besättning på sjön nu..
 
Hemma nu har jag både jobbat, umgåtts med vänner och hunnit med en del. Har även hunnit tillbringa tid med mig själv, och familj. Skönt att veta att man får jobba lite hemma också, och inte bara sitta på röven alltid.
 
Är dock helt slut i kropp och själ idag, självförvållat men hade riktigt skoj ute igår med jocke och träffa många nya människor :)
 
När jag och jocke skulle ut och röka igår, så är där ju kullersten utanför le cardinal "ni som vet, vet ju haha" gick med mina fina "wannabe" jeffery cambell skor igår, och kan faktikt gå hyfsat bra i dom... Men inte på ojämna gator haha. Så iaf, när vi skulle gå in igen, så säger vakten ni är för fulla för att komma in "jag höll i jocke när vi gick så båda vinglade som fan" haha jag bara utbrast "eeeeh, har du sett mina klackar eller? haha men okej jag hämtar min jacka men släpp in min vän, han bara stötta mig så jag kunde gå haha" han fick komma in och jag cykla hem.
Hade riktigt roligt iallafall :)
 
Näää, nu ska jag faktiskt sova. Tidigt men behövligt, lång dag imorgon.
 
Upp tidigt, börja städa undan och packa halvt som halvt. Har ju alla jobbekläder ombord nu, men ska ha me mig lite annat också. Sen ska jag fixa mina naglar inför en 4 veckors törn, hoppas dom håller *peppar* hem till mormor och morfar och pussa på dom lite. Sen antagligen ska jag fylla i min tattuering bakom örat, annars är de tvätt resten av kvällen. Även städa och röja undan. Alltså en smockad dag, haha
 
Ha en fortsatt trevlig dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback