6 juni

Det känns i hela kroppen att man går från ett yrke till ett annat, mitt jobb är jämfört med det jag arbetar med nu.. Ganska enkelt! Helt ärligt, även om jag vill jobba som kock, så är det de svåraste yrket för mig just nu. Har man inte jobbat med de sen man tog studenten för 2 år sen, så är man ju ganska rostig. Fantasin flödar inte som man tycker att den ska, och man försätter sig i svåra situationer. Eller så är det den där tänkande hjärnan som inte gör de enkelt för en haha!

Är dock superglad och tacksam för att ha mässjäntan som jobbar ombord nu i byssan. Hon är en stor hjälp, både att kunna prata med och är mer insatt i saker och ting som man inte alls har någon koll på. Det är ju jag som ska vara "bossen" men har inte den bossiga attityden i mig när det gäller arbete. Imed man inte är säker på sina saker man gör så kan man heller inte bestämma att SÅHÄR ska de va! Så är glad att mässjäntan guidar mig igenom vissa saker.

Är helt slut i hela min kropp och själ, även nu när vi ska gå fram timmar för att komma ikapp tiden tills vi kommer till Aberdeen är ganska påfrestande.. Igår 1 1/2 timme, idag 1 timme fram. Jetlag? Afan! Mindre sömn? Jadå....

Har pratat med kaptenen och sagt att jag vill åka hem, när vi kommer till Aberdeen. Även fast man har fått världens chans, så håller man sig just nu till de man fått, jobb som mässjänta fulltid. Helt ärligt, så är man fortfarande inte redo.. Kommer man någonsin bli de? Eller så är de väl stabilitet och erfarenhet som spelar min hjärna ett spratt.

Är så jädrans fest och umgås sugen också, känns som det var 100 år sen sist haha! Inte för att de är det viktigaste i livet men saknar ju såklart mina vänner och familj jättemycket. Vill bara krama alla och varva ner min hjärna för ett slag.

Nu ska jag försöka sova, hoppas ni alla får en väldigt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback