7 juni

Börjar sakta men säkert hitta min plats i byssan, som jag skrev igår hade de verkligen inte funkat utan min fina mässjänta. Hon hjälper mig så otroligt mycket!

Idag gjorde jag ost och skink paj till lunch och biff stroganoff till middag. Börjar nog få de lite rätt nu, har också schemalagt alla rätter till söndag iallafall...

De vill dock att jag stannar längre, men vet inte riktigt om jag orkar. Även om det självklart är en stor möjlighet man inte ska behöva tacka nej till.. Men man var ju inte riktigt beredd, men rederiet är grymt tacksamma för att man ställde upp och det känns bra i hjärtat att man har tillfört något positivt =)

Fick som alla andra skatten tillbaka idag, kan lätt ge min mormor minst 8000 kr, ska se om jag kan ge mer. Tänkte köpa en tv nämligen när jag kommer hem! Nästa lön ska jag betala resten av mitt bostadsbidrag med, har betalat 2000 hittills och de känns bra, sålänge man betalar något =)

Sen till hösten kan man kanske börja övningsköra, ska prata med min läkare om de här då mina mediciner är rätt starka och hade ju velat köra med min pappa.. Hade kanske känts lite mer tryggare och mindre nervöst. Glömde bort de sist då jag var där, hade mycket annat i tankarna som vanligt :P Så ska ha pengar till de och kanske även spara till en bil och så. Ska ju även resa till hösten, med pappa och bonusmor. Hälsa på syster, så de ska bli skoj! Även att man har råd och de känns bra! :) Tänkte kanske även åka på resa med någon vän, och ha en riktigt rolig festresa, har aldrig gjort något sånt innan kanske på tiden nu? =)

Nu ska vi ta fram tiden en sista gång ikväll, sen är vi snart framme i Aberdeen, på söndag iallafall.. Tiden går faktiskt så mycket mer snabbare nu än innan haha, kanske för man knappt har tid att tänka och oroa sig? Tar dagen som den kommer =)

Ha en fantastisk kväll!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback