4 mars

Har hänt mycket sen sist jag skrev, men ändå inte så mycket. Jobbar för fullt, så på den fronten händer det saker, har fått lägenhet, men det har jag nog redan skrivit om ;) Köpt mig en säng, och bara sitter och längtar tills jag ska flytta! Behöver lära mig att vara med mig själv igen, för det har varit allt för längesen de hände. Ta vara på mig själv, bli självständig igen och ta hand om ett hem igen. Även om jag försöker hemma hos min mormor att hjälpa till så känns det inte som samma sak i slutänden ändå.

Har varit en upp och ner helg, saknar Vilden.. är orolig för Nalle, håller ett öga på honom. Mormor och Morfar är ledsna, även jag. Vissa människor förstår inte, varför man är ledsen över en katt. Jag förstod inte heller innan, förutom att jag sörjde länge över min älskade hund Chucky, för han försvann på fel sätt. Vilden var gammal, funnits i vårat liv i 13 år, klart man blir ledsen. Även om han har de bättre där han är nu. Men att avliva Vilden, se han somna in.. Jag sörjde inte bara Vilden den dagen, även Chucky för jag fick aldrig vara där inne med honom, jag var inte den sista människan han såg. Och en sten i hjärtat lättade när jag stod där inne med min mormor i ena handen och den andre klappade Vilden, jag kolla in i hans ögon och sa "vem ska nu kolla surt på mig när jag kommer ner och hälsar på" tårarna strömmade. Hade jag varit med Chucky, hade jag nog sagt "vem ska nu sova med mig om nätterna, när ingen annan är hemma?" Jag älskar djur, men tvivlar på att skaffa egna när man slutligen får gå igenom sånt här.. Jag funderade ett tag på att bli vetrinär, men efter ett tag blir man ju härdad eller hur man ska säga.. Man får inte samma känslor längre. Tänk om jag står där varje gång man ska avliva ett djur och gråter med människorna som står där och säger förväl från sina älskade djur. Hade inte klarat det.

Nu ska jag hem till pappa och bonusmamma, imorgon åker dom till thailand. imorgon, och tisdag jobbar jag tidiga tider. är ingen morgonmänniska, men älskar verkligen mitt jobb så för mig gör det ingenting att ändra rutinen, bara jag får jobba så är det alltid ett leende på min mun. Jobb för mig är en befrielse.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback