8 maj

Tänk vad tiden går fort, fattar fortfarande inte att jag fyller 23 år idag. Känner mig absolut inte så gammal! haha

För 1 år sen, var jag i Cypern och fira min födelsedag. Det känns inte som evigheter sen även om det är 1 helt jävla år! Kommer ihåg den dagen som igår, berusad som få.. Skämde ut mig i vanlig ordning :) Red på en tjur och hade riktigt roligt!

Iår blir födelsedagen lugn, ska hem till mormor, sen träffa finaste bästis. Hade ju jättejättegärna velat fira den ordentligt, men känner inget behov av de det här året. Uppskattar de som redan har hänt, som att jag fick vara med hos pappa i lördes. De sjöng för mig med, och gav mig presenter. Blev väldigt glad för allt! Även igår träffa jag min fina moster och fick present. Men hon totalvägrar att jag ger tillbaka! Haha men något ska jag smyga med hem från Aberdeen (om jag mönstrar av där) även en mysig middag med lollo och mallan igår på mezo där jag fick en påse fylld med fina saker. Tack för allt, nu är jag redo för 1 månad. Folk runt omkring mig har gett mig så mycket energi den sista tiden, som jag vet att man kommer kunna ha använding för nu när man laddar upp för en törn på 1 månad!

Längtar tills imorgon, dock inte inför tiden. Den fasar jag för.. Ska ta båten till helsingör 05.30 sen tåget därifrån :P

Ha en trevlig dag för de ska jag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback