14 oktober

Lyxig söndag, innebär ombord sovmorgon :) Ingen mer än den här mässjäntan bugar och tackar för de. 2 timmars extra sömn på morgonen skadar ju ingen levande individ :) vi ligger fortfarande till kaj i bergen det har vi gjort sen i fredags.

I fredags utforskade jag och några i besättningen bergen väldigt fint och en väldigt mysig stad.

Igår va de lördag och proviant, skada mig, fått träningsvärk i armarna haha hulken mimi har blivit klen :)

Idag har jag städat och fixat i ordning bland proviant och massa annat små fix, snart paus då ska jag nog träna men ska se om man orkar... Har varit rätt så lat ombord, kan ju bero på att man är trött ständigt.... Men har ju ätit mindre så förhoppningsvis har de gett resultat de med :) får ta igen förlorad träning nästa törn och cykla om vädret tillåter hemma :)

Idag är de 10 dagar kvar ombord, börjar få en konstig känsla i mage och hjärta.. Nu är ju båten en vana och som en andra hem då man varit ombord 56 dagar sammanlagt när man åker hem...

Hur kommer man må psykiskt bland folk hemma nu när man varit "instängd" med 32 personer (2 olika) besättningar. Fasar för om man vågar befinna sig bland stora folkmassor för man har ju hittat sin comfort zone haha

Nä ska sluta analysera och leva i nuet.

Ska iallafall umgås med min fina familj hemma extra mycket den här gången iallafall. Inreda och bara va! Kolla alla serier man missat :) Känns som om mina 4 veckor kommer gå för fort haha!

Ha en trevlig söndag!

Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback