5 oktober

Hej bloggen! Måste bekänna en sak som egentligen gör mig stolt men ändå inte.

Skulle ju sluta röka men de funka ju inte direkt, men är stolt att på 5 veckor och 2 dagar har jag rökt 13 pkt ombord! :) Det betyder att jag inte har rökt 20 ciggaretter om dagen eller ibland var de mer. Fatta så stolt?

Vet fortfarande inte riktigt om jag kan sluta helt iallafall ombord men ska se om jag kan röka mindre hemma iallafall :)

Börjar dock bli lite krisigt då jag at 3 paket kvar och vet inte när vi eller om vi ska över till Skottland så vi kan köpa ciggaretter ombord. Så får väl sluta ändå haha

Annars så går de hyfsat bra ombord. Är väldigt trött, och sover väldigt dåligt. Har jättesvårt att stiga upp på morgonen nu och de känns inte så bra. Förut kunde min medicin kicka igång mig när jag gick på min andra dos men sen jag ändra och tar 2 doser om dagen har jag svårt att bli pigg på morgonen! Ska ta upp de här med min läkare. Vet inte om jag fungerar bättre med min medicin i mitt mående men i mitt arbete känns de som de har förbättras lite. Mitt minne är fortfarande lika kasst och de stör mig ganska mycket. Önskar att mitt minne kunde vara lika bra som de flesta.

Har varit uppe 1 timme tidigare nästan varje morgon också imed att kocken ombord ska lära mig göra bröd. Sen tar jag inte min paus mellan 13-15 brukar baka eller igår hade vi övning.

Har skadat min fot sen mitt knä igår för att jag gled med mina säkerhetsskor i byssan och landade i. "fria med mig position" och knäet fick ta skada. Så jag äter mindre portioner, och så får jag träna sen när de finns tid.

Hoppas ni alla får en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback