Att fly rökare...

Här ute är de asbra att sluta röka, här är 1 ombord som är rökare och är lätt att undvika om de behövs. 

Men hemma? Hur ska jag kunna motstå frestelsen när där finns vänner som röker? Nu är de ju tur att jag inte kan gå ut och dansa på ett tag, för när man dricker lite så blir de ju automatiskt mer cigaretter och nästa dag märker man de för halsen är helt igen bommad och man låter som en man hahaha 

Hur hanterar man rökare runt omkring sig? 

Partner mässigt tror jag inte som icke rökare att jag skulle kunna vara nära någon intimt om personen röker, tänk stanken. Jag kan förstå killar som ragga förr ute sen gick man ut och röka kom tillbaka och killen vände på klacken och gick. För jag kan sätta mig in i deras situation nu redan efter snart 1 vecka. Man luktar askkopp man smakar askkopp. Så intimtmässigt så är den rökfritt med mig. 

Men vänner då? Hur klarar man av att vänner sitter där med en cigarett, när slutar man va sugen? Blir man frestad? Eller tänker man inte på de? 

Jag vill ju kunna ha ett normalt liv, skulle ju aldrig solla bort vänner som rökar, tänk om alla mina icke rökare hade gjort så med mig. Men hur hanterar man de? 

Ikväll kl 20.00 tog jag min sista cigg för 1 vecka sen, men räkna torsdagen som slutar dagen. 

Slutat ta mina sluta röka piller för de senaste dagarna har en biverkning lyckats komma fram riktigt hemska mardrömmar, så tog inga imorse. Och änsålänge känns de som jag kände i måndags att de värsta är över. 

Trodde aldrig jag kunde, men jag lyckades! För jag kan inte börja röka igen nu, har inga cigaretter ombord. Och börjar jag röka när jag kommer hem 1 vecka innan operation så är jag ju bara dum i huvudet. 

Nu kör vi! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback