Små saker....

När små saker inte betyder ett skit i andras ögon, speciellt inte på en dag som igår... Då är där ingen kärlek kvar att hämta tyvärr. 

Jag måste inse att vissa personer kan inte förstå min arbets situation gör att små saker som ett samtal på alla hjärtans dag är värd mer än något annat för mig här ute. Men istället blir man bort prioiterad. 

Visst jag håller med alla som säger att varför ska man just visa kärlek på alla hjärtans dag de finns mer dagar på året. Visst ni har rätt, men oftast personer som säger såhär är antingen bittra och aldrig fått uppleva de, eller har upplevt de.

Jag är en hopplös romantiker, jag hade velat uppleva en alla hjärtans dag med en man som behandlar dig som kvinna. Har planerat kvällen i minsta detalj, skämmer bort dig med en middag på en resturang vi båda tycker om, kanske efter de göra någon aktivitet typ bowla eller gå på bio, eller åka skridskor aktiviteten kan ju alltid va innan middagen oxå haha... Och en stor bukett rosor o tända ljus... JAAAA hela kittet! Jag vill uppleva de! 1 gång iallafall, 1 gång! Sen är jag nöjd, och händer de fler gånger så är jag superduper tacksam! 

Igår ville jag bara ha ett samtal. 


Snart hemma, kolla tåg nu. Landar 16 min innan ett tåg kommer, och hoppas hinna med den. Men tvivlar på de. Får nog både springa o åter springa. Hade varit skönt att va hemma innan midnatt :/ men så är de! :) 

Eller någon som stod med mitt namn när jag kom ut genom  dörrarna vid flygplatsen där alla står o väntar på sina respektive... Men de lär aldrig hända för mig, de är alldeles för mycket begärt av en hopplös romantiker haha 

Kram på er! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback