Jag är ledsen..

Jag är ledsen över många saker för tillfället, vissa saker går inte att sätta fingret på, vissa är förklaringsbara och vissa har ingen som helst mening för er men stor mening för mig. 

Jag är ledsen över att jag som individ bryr mig om dom jag älskar på ett väldigt starkt plan. Jag är ledsen över att de uppfattas som jobbigt... 

Jag är ledsen för att jag oftast blir missförstådd när jag i självaste verket bara vill alla väl i min omgivning. Jag är ledsen för att jag är blåögd, och aldrig kan hata människor som jag borde hata. Men jag kan inte hata någon, inte ens lite och faktiskt inte alls. 

Jag är ledsen för att jag älskar på de sättet jag älskar och att jag kräver lika mycket tillbaka. Jag är ledsen att jag ger och ger, bevisar och bevisar men själv får man utstå att nöja sig och inte få lika mycket tillbaka. 

Jag är ledsen att jag är annorlunda, inte är som alla andra och tänker på ett annat sätt. Jag är ledsen att ni tycker de är fel, ledsen att jag är den jag är och önskar att människor accepterar de. Jag är ledsen att jag förändras både till de bättre och de sämre men de är mänskligt. 

Jag är ledsen för att jag gör misstag, jag  gör inte de med vilje... Jag är ledsen för att jag ibland skyller på min adhd men de är ju för att jag vet vad mina problem är, jag är medveten om vem jag är. Jag är Mimi, med adhd. Jag är ledsen över att jag älskar en kille så mycket så jag står ut med saker han gör för jag lever på hoppet. Jag är ledsen för att jag hoppas på saker för hoppet är de sista som sviker en. Jag är ledsen för att jag kan inte acceptera att människor förändras ibland till de goda hållet eller de dåliga hållet, och jag är ledsen över att jag inte förstår att den dåliga förändringen i mina ögon är kanske en bra förändring för de.människans ögon. 

Jag är ledsen för att jag vet på mitt sett vad som är rätt eller fel. Men jag gör också mycket fel men jag står för vad jag gör och försöker inte att upprepa de igen. 

Men framförallt är jag ledsen, över att vara ledsen. Att behöva ursäkta sig för sin existens bara för att jag är den jag är. 

Godnatt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback