Tacksam...

Jag insåg något idag, jag skriver hela tiden hur mycket jag älskar mitt jobb... Jag älskar nog inte mitt val av yrke direkt, men är nöjd med yrket. Jag vet att detta är inte vad jag vill göra resten av livet. Men jag är tacksam, jag är tacksam för jag ser allt såhär att. Jag har adhd, jag ser de som ett hinder. Precis som ni som inte har de, ser adhd ibland som ett hinder (åh hon pratar mycket, hon är jobbig mm) 

Jag ser mitt adhd som ett hinder att kunna göra vad jag vill för jag känner att jag inte duger, eller räcker till. 

Jag skulle aldrig klara av att starta ett eget företag, eller ta steget att bli kock på en båt. De är för mycket ansvar. I vissa situationer när de händer saker man inte har räknat med så vet jag inte hur jag ska hantera de så jag blir ilsken, stressad och har inget tålamod att stanna och tänka igenom vad jag kan göra istället för jag ser bara hindret framför mig jag vet inte vad jag kan mer göra än att få bort hindret så fort som möjligt. 

Som idag, mitt viktigaste verktyg ombord gick i sönder. Diskmaskinen, och de resulterar att jag får diska förhand. Vi va mitt uppe i lunchen de va mycket saker som behövde diskas just idag och jag blev så jävla stressad, förbannad och otrevlig. För jag fokuserar på hindret jag vägrar lyssna på lösningar för jag vill bara komma över hindret på mitt sätt jag vill inte lyssna på någon annan. Plus att detta blir 100 gånger starkare nu för att jag har slutat röka, jag har inget tålamod jag går som en tyst tickande bomb ombord för allas bästa så håller jag mig långt ifrån alla men just under lunch och i byssan då rann bägaren över jag kan inte fly. Jag kan inte lämna förens hindret är överstökat. Ja jag är envis just där, för jag tänker inte lägga över mitt ansvar på någon annan. De är mitt ansvar, hur jag hantera de kunde kanske varit annorlunda men som sagt jag håller på att sluta röka och jag verkligen verkligen försöker vara samma Mimi, men rökning är ett beroende och jag går på avvänjning för mina vanor som fanns innan finns inte längre. 

Jag vill bli bättre, jag kan bättre. 

Gör om gör rätt. 

Stäng av, reboozt!

Ha en fortsatt trevlig dag, jag ska försöka rycka upp mig och försöka behålla lugnet. Även fast de är svårt ibland. 

Jävla ADHD och JÄVLA cigaretter! 

Kram på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback