31 januari

Publicerat: 2012-01-31 | 10:09:03 i mims.
Ingen bra dag idag, men vaknade rĂ€tt sĂ„ tidigt imorse. Brorsan kom pĂ„ frulle, trevligt! Nu ska jag snart bege mig till stan trĂ€ffa min moster, sen pĂ„ ett möte. Är otroligt glad för att just min moster finns till i mitt liv, hon Ă€r bĂ€st. Hon Ă€r klok, smart och har alltid varit ett stort stöd för mig. Utan henne hade jag tex. inte klarat skolan! Eller livet utöver.

Ha en trevlig dag alla, hÀr kommer en lÄt som gör att mitt hjÀrta slÄr lite extra.


29 januari

Publicerat: 2012-01-29 | 12:16:21 i mims.
Massvis med tankar, massvis att göra. Ska inte beklaga mig över att jag inte hinner med livet, Ă€r glad för det jag Ă„stadkommer med vardagen just nu. Saknar inte de lugna stunderna, det enda jag önskar Ă€r att saker och ting ska bli sĂ€kert. Inga ovissheter, det gör mig orolig. Ännu mer orolig Ă€n om jag inte har nĂ„got alls att göra. För dĂ„ hade man inget, man oroa sig men inte pĂ„ samma sĂ€tt. Haha!

Brukar inte ha problem med fysiska element i mitt liv, förutom sjuk ibland. Men mina axlar har varit cp frÄn och till i 2 Är, trodde först det handlade om nÄgot med svininfluensasprutan, för jag fick hög feber och dagen efter kunde jag inte röra mina axlar. Sen dess har det fortsatt.. Men en spruta kan vÀl inte pÄverka ens muskler sÄdÀr? Eller? Har inte riktigt forskat i det, bara hört att en del av befolkningen har fÄtt sömnsjuka. Men inte mer Àn sÄ. Men nu har jag ju sovit pÄ en soffa en del mÄnader, har mycket med livet. Vissa fÄr konstant huvudvÀrk och spÀnningar, jag fick axlarna! Böö!

LĂ€ngtar, verkligen lĂ€ngtar efter eget boende nu. Inte lĂ„ngt kvar, dock inget bestĂ€mt Ă€nnu. DĂ„ jag vĂ€ntar svar frĂ„n en av lĂ€genheterna jag ville ha mest. Men nĂ„gon av lĂ€genheterna fĂ„r jag, förhoppningsvis. Är glad för vad som, tĂ€nk Ă€ndĂ„ vilken frihet? Har ju bott sjĂ€lv innan, men lĂ€genheten var inte "min" sĂ„ kĂ€nde mig aldrig hemma. För stort, ingen mysfaktor, gjorde ingenting till mig eget. Det ska man göra nu, mysfaktor deluxe. Ska pilla och knĂ„pa för att Ă„stadkomma det. :)

Ha en bra dag!


24 januari

Publicerat: 2012-01-24 | 19:55:51 i mims.
I super suck BIGTIME! Med att uppdatera min blogg, hÀnder mycket, men det mesta Àr saker jag inte kan dela med mig av till just den hÀr offentliga sektorn haha! Massa möten, mycket tankar.. Ja sÄnt som ni inte ska veta helt enkelt..

Har landat i Malmö, ska sova hos moster inatt. Imorgon och torsdag Àr det utbildning. Basic safety, och ni som Àr high tech i hjÀrnan vet redan vad detta Àr, ni andra fÄr anvÀnda lite hjÀrnceller eller google.se för jag orkar inte förklara för er haha!

Är vĂ€ldigt nervös.. Mest för att jag inte hitta min bikini idag, och vem kommer in som en "rĂ€ddare i nöden, som inte Ă€r en rĂ€ddare i nöden iallafall" mormor och erbjuder mig sina baddrĂ€kter frĂ„n nĂ€r 70-80 talet frös ihjĂ€l. SĂ„ jag hoppas alla Ă€r riktigt fula pĂ„ den hĂ€r kursen, för jag ska gĂ„ i en svart baddrĂ€kt.. (Har iallafall rakat benen, sĂ„ lite snygg kĂ€nner man nog Ă€ndĂ„ sig haha)

Ha en trevlig afton, onsdag och torsdag.

Vi hörs!

20 januari

Publicerat: 2012-01-20 | 13:41:19 i mims.

Hm, svÄrt och förklara hur man mÄr idag.. Ska ju inte lÀgga ut hela mitt liv i min "nya" blogg! Men mÄr konstigt, som vanligt men det Àr annorlunda nu vet inte om jag Àr glad, orolig, nervös eller nÄgot men de senaste dagarna har jag varit "speedad" mÄr inte bra av att vara sÄn tar sÄ mycket pÄ mina krafter! Ger allt sen Àr jag trött i 100 dagar efter! Men Àr en person som verkligen mÄste kÀmpa för att uppnÄ nÄgot! Har inte de sÄ enkelt med de simplaste sakerna som andra klarar utmÀrkt och fÄr kÀmpa lite extra! LÀgger mycket press pÄ mig sjÀlv, vill inte vara bÀttre Àn andra jag vill vara lika duktig!! Ha en bra dag!


17 januari

Publicerat: 2012-01-17 | 21:10:31 i mims.
Haha, var jag förvirrad igÄr? 18 januari? Bytat nu iallafall haha!

Idag har varit en 50/50 dag, mĂ„dde skit imorse, men nu runt kvĂ€llskvisten sĂ„ mĂ„r jag bĂ€ttre. MĂ„dde dĂ„ligt fysiskt, har ont i mina axlar. Är inte den som beklagar mig annars, eller har ont nĂ„gonstans men nu jĂ€vlar sĂ„ gör de ont. Tycker inte jag sitter eller gör nĂ„got konstigt, som igĂ„r pĂ„ jobb sĂ„ satt man bara i kassan bar inget tungt.. Men Ă€ndĂ„, riktigt ont i slutet av dagen. Ringde till vĂ„rdcentralen idag, för jag Ă€r trött pĂ„ min periodarvĂ€rk. Kan sjĂ€lv inte lĂ€ngre massera mina axlar (hur man nu gör de haha) för har ont i bĂ„da. SĂ„ ska till sjukgymnast pĂ„ torsdag!

Vaknade jĂ€ttetrött imorse, mormor var snĂ€ll och skjutsade mig till min lĂ€kare. Hade ett bra möte med honom, han Ă€r snĂ€ll. Är glad att jag Ă€r omringad av folk som förstĂ„r mig, min situation och mitt mĂ„ende i dagens lĂ€ge. Att man kunde fixa till det lite, och se om de funkar ocksĂ„.

Åkte sedan ut till mitt "gamla" jobbdagis, skulle dit och överasska min coach, och tacka honom för all hjĂ€lp men han var inte dĂ€r. Stötte pĂ„ en vĂ€n dĂ€r, och begav mig in till stan. TrĂ€ffa sen upp min moster för en lunch :)

Okej, ska inte lÄta er vÀnta.. Men kollade pÄ 2 st lÀgenheter idag. I ett omrÄde jag drömt om att fÄ bo pÄ, och Àntligen idag sÄ fick jag lov att kÀnna att mina önskningar förhoppningsvis kan gÄ i uppfyllelse. Det rÀckte att jag kom in i den första, mÄnga defekter.. Men den ropade pÄ mig haha! Sen kolla vi pÄ en som var större, finare och mer "renoverad" men valde ÀndÄ den andra, Àven om de fanns mÄnga saker jag hade velat Àndra pÄ.. Men jag tÀnker sÄhÀr..

Jag Ă€r ingen perfekt mĂ€nniska, jag vill inte ha en perfekt och stor lĂ€genhet. Jag vill ha nĂ„got att arbeta med, precis som jag arbetar med mig sjĂ€lv. Är dĂ€r ett fult golv, so what? Man kan lĂ€gga en fin matta? Eller köpa nĂ„got att lĂ€gga över? Jag behöver inte ett stort hem, för jag nöjer mig med en liten hytt pĂ„ en bĂ„t. Bara man har nĂ„got som man kan kalla MITT! SĂ„ Ă€r jag glad för vad man Ă€n fĂ„r. Man ska vara tacksam för de som man fĂ„r, och tacksam för de som kommer i ens liv. Även om de Ă€r positivt eller negativt.

Livet Àr inte en simpel historia, det Àr en lÄng och plÄgsam kamp. Men sÄlÀnge jag vet vad som fÄr mig att mÄ bra, sÄ ska man försöka kÀmpa mot det.

LÄngt inlÀgg, hoppas ni gilla det ;)

Ha en bra kvÀll!


16 januari

Publicerat: 2012-01-16 | 23:10:23 i mims.
FörlÄt för dÄlig uppdatering.

Har haft fullt upp med mitt nya jobb, och livet utöver. HÀnder mycket, pÄ samma gÄng. Alltid samma visa dock, men nÀr vÀl motgÄngarna kommer sÄ varar dom lÀngre Àn vad medgÄngarna gör.

Jag insÄg en sak idag nÀr jag satt i kassan pÄ jobbet (har inte haft sÄ mycket att göra idag, men har ÀndÄ lÀrt mig mycket) att jag tÀnker hela tiden att.. Jag fÄr inte lov att vara lycklig, dÄ mÄnga motgÄngar kommer till mig ofta och lÀnge. Jag förtjÀnar inte att mÄ bra. SÄdana tankar har jag om mig sjÀlv hela tiden. (TrÄkigt men sant) men idag dÄ, sÄ för en gÄngs skull fick jag den kÀnslan i bröstet.. Att du fÄr lov och vara lycklig nu, Àven om du vet att livet inte kommer fortsÀtta vara sÄhÀr, sÄ ta vara pÄ de du har nu..

SĂ„ ja, den dĂ€r kĂ€nslan av oro och Ă„ngest Ă€r inte sĂ„ intensivt just nu. Är i stort sett, ganska överlycklig just nu.. Man mĂ€rker det ganska vĂ€l, pratar mer Ă€n vanligt hahahaha!

Ha en underbar dag! Imorgon ska jag göra en sak som jag har lÀngtat efter sen april mÄnad. Eller nej inte morgondagen direkt men det som komma skall efter morgondagen!

Natti!

13 januari

Publicerat: 2012-01-13 | 11:06:10 i mims.

Oturens dag! Jag förvÀntar mig inget annat en massa otur idag haha! BÀttre och sÀga sÄ dÄ kanske man inte Àr lika rÀdd för att rÄka ut för nÄgot!! UpplÀrningen igÄr pÄ mitt "jobb" var otroligt nervöst! Satte vÀl mig sjÀlv i för lite mycket press! Men man vill ju köra jÀrnet och visa att man kan men nÀr man misslyckas sÄ blir man ju nervös! Men jag Àr ny, fÄr lov att göra fel sÄlÀnge man lÀr sig hehe! Jobba idag med med :) 12-22.30! Ha en fantastisk solig fredagen den 13e!! :)


11 januari

Publicerat: 2012-01-11 | 13:12:17 i mims.
Knivig situation, amen ja fan! Är uppe i 190 med min puls, och vettifanken hur jag ska vĂ€gleda mig sjĂ€lv till rĂ€tt beslut (har en historia om att ta fel beslut haha)

SĂ„ gĂ„r de nĂ€r man söker sĂ„ oerhört mycket pĂ„ en och samma gĂ„ng, dĂ„ strömmar mycket in sedan och sĂ„ stĂ„r man dĂ€r.. Har jag chans till lĂ„ngvarigt, utvecklas, bra lön? ÅÅÅHEEE!

Ha en fin dag!

10 januari del tvÄ.

Publicerat: 2012-01-10 | 16:28:42 i mims.
LÀngtar tills den 25-26 Januari. DÄ ska jag fÄ göra de hÀr igen...



Se om de gÄr bÀttre den hÀr gÄngen hehe.. Ska Àven bo pÄ hotell 2 nÀtter, hur skönt Àr inte de? :D


10 januari

Publicerat: 2012-01-10 | 12:37:01 i mims.

Bilden till vÀnster Àr tagen 2009 och bilden till höger Àr idag! Same place haha! Vet inte varför de hÀr Àr intressant men tyckte de va en cool grej haha


9 januari

Publicerat: 2012-01-09 | 09:42:10 i mims.

Helgen har varit hÀndelserik, festat som en galning! Eller de lÄter fel men har varit ute och slirat haha! Lördag var bÀst! Tapaz, spel och Singstar!! AlltsÄ sÄ himla skoj det var! Vill ha mig ett eget boende, med tv och Singstar dÄ jÀvlar! :)) middagsbjudningar varje helg haha! Ha en fin mÄndag!


5 januari

Publicerat: 2012-01-05 | 16:51:53 i mims.
LĂ€ngesen man vakna och var pigg och glad. Idag var de en sĂ„dan dag, bra början.. Ännu Ă€r den inte slut. Åkte till Arbetsförmedlingen, nu ska jag över i den vanliga kategorin.. Kommer sakna min coach.. Har haft han sen efter studenten, han Ă€r sĂ„ jĂ€vla bra. Det var han som fixa bĂ„de jobbet pĂ„ 4 mĂ„nader och nu under nyĂ„r. Är han evigt tacksam kommer fortfarande hĂ€lsa pĂ„ honom :)

TrÀffade sedan min Àlskade systeryster i stan, fick gÄ i lite affÀrer kolla runder lite. Men mitt presentkort Àr fortfarande intakt, fanns varken klÀder i min smak, eller smink. Har en speciell mascara jag Àr ute efter. Leggings fanns inte i min storlek sÄ de fÄr vÀnta :)

Sedan fikade vi, strövade runder. Snackade.. Brukar inte vara djup men min syster, för varje Ă„r hon kommer hem sĂ„ vill man egentligen bara dela de positiva hĂ€r i livet. Ha sĂ„ kul som möjligt imed hon inte Ă€r hĂ€r lĂ€nge. Men i Ă„r öppnade jag mig, och min syster Ă€r sĂ„ underbar. Hon har rĂ€tt, i allt hon sa idag. Älskar henne <3

Är hemma nu, varvar ner. Sen undrade en vĂ€n om jag ville följa med till Club Akut ikvĂ€ll.. Kliar lite i fötterna imed att jag inte festat pĂ„ ett litet tag nu.. Har börjar lugna ner mig hehe! Men vi fĂ„r se :) RĂ€tt tomt i plĂ„nboken, men gĂ„r jag ut sĂ„ Ă€r de för att dansa idag. DĂ„ behövs inte alkohol.. Vatten duger ;)

 

Ha en trevlig kvÀll!


bÀsta.

Publicerat: 2012-01-04 | 22:17:14 i mims.


4 januari

Publicerat: 2012-01-04 | 19:53:26 i mims.
FörlÄt för superdÄlig uppdatering, men har försökt ÄterstÀlla mig sjÀlv frÄn helgens bravader. Haha, Àr inte van att jobba helt enkelt och hoppas det blir andra puckar nu nÀr jag Àntligen har fÄtt en praktik!!! Inte var som helst iheller, pÄ samma rederi jag precis jobbat pÄ. En vÀldigt bra chans att fÄ visa vad jag gÄr för, och inte bara jobba hÄrt i 2 dagar och kanske inte syntes sÄ mycket. Nu ska jag ivÀg i 3 veckor. :) Ska vara kockelev sÄklart, men nÀr jag var ombord pÄ nyÄr var jag hotellstÀderska och bartender. Det betyder att man kan bidra med olika saker och förhoppningsvis bli inringd dÀrefter. SÄ nu köööör vi hÄrt! Ska planera min praktik och Äker vÀl ut sÄ snart som möjligt. Ska bli kuuuul! :D

Hur har era dagar varit annars? Har sjÀlv inte gjort sÄ mycket, sovit, kollat pÄ film, trÀnat och umgÄtts med vÀnner.


Ha de sÄ bra!

3 januari

Publicerat: 2012-01-03 | 10:56:54 i mims.
Fick sovit en del timmar inatt sÄ nu Àr man som en ny mÀnniska, ska trÀna ikvÀll. Men vill shoppa lite, och ta en fika idag hade jag tÀnkt!

Har inte mycket att skriva annars.

Ha en bra dag!

RSS 2.0