27 juni

Publicerat: 2012-06-27 | 18:29:07 i mims.
HallĂ„ hallĂ„, kĂ€nns som tiden bara rusar ivĂ€g. Hinner varken tĂ€nka, för de hĂ€nder för mycket positiva och hĂ€rliga saker. Även fast de kommer motgĂ„ngar ibland sĂ„ deppar jag inte ihop som förr, bara inser att man fĂ„r gilla lĂ€get. Hade ju lĂ€ngtat jĂ€ttemycket efter att Ă€ntligen fĂ„ Ă„ka upp till Göteborg och ta en liten semester helg, men fĂ„r skjuta upp det, blir tidigare pĂ„mönstring. Men de gör inget, saknar bĂ„ten. Men det Ă€r Ă€ndĂ„ samma kĂ€nsla alltid bĂ„de nĂ€r man ska Ă„ka hem frĂ„n bĂ„ten eller ska Ă„ka till bĂ„ten. Man vĂ€njer sig med hemma livet, och vĂ€njer sig med bĂ„t livet. Det Ă€r kanske bara nybörjar kĂ€nslor, haha newbie! Men ser framemot 4 veckor med min fina besĂ€ttning pĂ„ sjön nu..
 
Hemma nu har jag bÄde jobbat, umgÄtts med vÀnner och hunnit med en del. Har Àven hunnit tillbringa tid med mig sjÀlv, och familj. Skönt att veta att man fÄr jobba lite hemma ocksÄ, och inte bara sitta pÄ röven alltid.
 
Är dock helt slut i kropp och sjĂ€l idag, sjĂ€lvförvĂ„llat men hade riktigt skoj ute igĂ„r med jocke och trĂ€ffa mĂ„nga nya mĂ€nniskor :)
 
NÀr jag och jocke skulle ut och röka igÄr, sÄ Àr dÀr ju kullersten utanför le cardinal "ni som vet, vet ju haha" gick med mina fina "wannabe" jeffery cambell skor igÄr, och kan faktikt gÄ hyfsat bra i dom... Men inte pÄ ojÀmna gator haha. SÄ iaf, nÀr vi skulle gÄ in igen, sÄ sÀger vakten ni Àr för fulla för att komma in "jag höll i jocke nÀr vi gick sÄ bÄda vinglade som fan" haha jag bara utbrast "eeeeh, har du sett mina klackar eller? haha men okej jag hÀmtar min jacka men slÀpp in min vÀn, han bara stötta mig sÄ jag kunde gÄ haha" han fick komma in och jag cykla hem.
Hade riktigt roligt iallafall :)
 
NÀÀÀ, nu ska jag faktiskt sova. Tidigt men behövligt, lÄng dag imorgon.
 
Upp tidigt, börja stĂ€da undan och packa halvt som halvt. Har ju alla jobbeklĂ€der ombord nu, men ska ha me mig lite annat ocksĂ„. Sen ska jag fixa mina naglar inför en 4 veckors törn, hoppas dom hĂ„ller *peppar* hem till mormor och morfar och pussa pĂ„ dom lite. Sen antagligen ska jag fylla i min tattuering bakom örat, annars Ă€r de tvĂ€tt resten av kvĂ€llen. Även stĂ€da och röja undan. AlltsĂ„ en smockad dag, haha
 
Ha en fortsatt trevlig dag

20 juni

Publicerat: 2012-06-20 | 14:27:54 i mims.
I förrgÄr var jag och Louise och rörde pÄ höfterna, riktigt kul och efterlÀngtat. Dans Àr sÄ himla roligt :) Blev en superbra kvÀll, och Louise gjorde mig snygg i hÄret. Alltid lika uppskattat, kÀnner mig som en kÀndis haha!
 
IgÄr var en lugn dag, vi kom hem rÀtt sent/tidigt pÄ morgonen. KÀndes som om man inte fick nÄgon sömn under natten haha sÄ gÄr de nÀr man har kul helt enkelt :) SÄ igÄr gick dagen ut pÄ att, kolla serier. Somnade redan runt 7 och var pigg klockan halv 9 imorse, har sen dess sorterat klÀder, dammtorkat och dammsugit lÀgenheten. Ska snart ta den lilla disken som finns.
 
TrĂ„kigt dock att nĂ€r de Ă€r fint vĂ€der, och mina vĂ€nninor (de flesta iaf) jobbar. Är inte direkt typen hemma iallafall som gillar att göra saker pĂ„ egen hand, pĂ„ bĂ„ten kan jag gĂ„ iland och göra saker helt sjĂ€lv. De stör jag mig inte pĂ„, men hemma blir det ganska ensamt.
 
Har ju velat börja mÄla, men kÀnns som om man vet inte vet vart man ska börja eller nÄgot. Har heller inte tagit hem sakerna till det, och har jag ens tid med de? Fick reda pÄ att vi KANSKE ska mönstra pÄ tidigare ocksÄ, och dÄ sprack mÄnga planer för mig. Men fÄr hÄlla tummarna att de inte hÀnder, för vill ju vÀldigt gÀrna till Göteborg!
Även om jag Ă€lskar och jobba, och saknar bĂ„ten sĂ„ var den hĂ€r weekenden nĂ„got jag sukta efter redan i början av min törn, och planerade ihop med Louise. SĂ„ vill ju jĂ€ttegĂ€rna upp dĂ€r.
 
Vi fÄr se vad som hÀnder.. :)
 
Ha en trevlig dag

18 juni

Publicerat: 2012-06-18 | 09:33:47 i sjölivet.
Som arbetslös i 3 veckor, blir man ganska trött pÄ helger. Man kan inte göra lika mycket, för allt Àr inte öppet. DÀrför utstrÄlar jag högljudt THANK GOD ITS MONDAY!

Ska snart klÀ pÄ mig, hoppa pÄ cyklen och ivÀg för att köpa en mixer inför ikvÀll ska ju dricka smarriga daqiris. Mums ska bli sÄ gott! Köpa "barbie hÄr" till mitt uppljusade ovanhÄr, tvÀtta mellan 12-17 sen kommer Louise. För att vi ska ut och dansa rumpan av oss pÄ mÄndagsklubben (positivt med sommaren) ikvÀll!

SÅ HA EN UNDERBAR MÅNDAG!


17 juni

Publicerat: 2012-06-17 | 14:12:36 i mims.
HallÄÄÄÄÄ!

Är riktigt seg idag, varför vet jag inte hehe.. Skulle ju egentligen hem, och ut igĂ„r. Men orka faktiskt inte efter fredagen.. Blev lite för mycket dĂ€r kanske, haha! Ville gĂ„ all in men Ă€ndĂ„ tĂ€nka pĂ„ att man skulle jobba dagen efter, blev lite för berusad och Ă„kte hem och sov istĂ€llet för att gĂ„ ut. Vaknade pigg och glad nĂ€sta dag, sĂ„ de va ju positivt! =)

VÀl pÄ jobb, var riktigt roligt att fÄ trÀffa alla igen! Har saknat mitt fina hemma jobb. Alla kollegor, alltid glada och man fÄr sÄdan energi! MÄnga Àndringar har skett, men tyckte fortfarande de va lika skoj! Mycket nytt att ta in och lÀra sig ocksÄ, men de va bara skoj! Hoppas nu jag inte gjorde nÄgot fel, eller glömde nÄgot :(

Sen cykla jag hem, tur sÄ regna de inte dÄ. Lite uppskattat iallafall, kolla ett avsnitt av en serie. Sen raka vÀgen in i sÀngen, somna gott. Vakna inte förens halv 12 idag, gillar inte de men ibland fÄr man faktiskt lov att sova ut!

Idag blir det ett besök och pappa och bonusmor, kÀka och umgÄs. Ska bli mysigt! Sen imorgon börjas de, ska försöka börja mÄla om hÀr hemma, ska anteckna allt jag kan idag, och lyssna noggrannt pÄ min pappa haha! TÀnkte börja med vardagsrummet iallafall, sÄ jag fÄr upp hyllor hÀr sÄ man kan packa ur sina sista lÄdor, dÀr allt "hyllaktigt" befinner sig. SÄ blir man av med det, sen hallen för jag vill hÀnga upp hyllor dÀr med, tavlor och min spegel! Sovrummet kan jag ta sist, sÄ köket blir nÀstsist. Aja, haha!

Ha en trevlig söndag!


15 juni

Publicerat: 2012-06-15 | 19:36:48 i sjölivet.
IgÄr var jag pÄ kurs om service och egenkontroll för arbetet jag jobbar lite grann med hÀr hemma. Intressant, men har ju redan lÀrt mig de hÀr i skolan för 2 Är sen haha

Innan dess hos finaste Mallan och gjorde ve mitt allmÀnt trÄkiga hÄr haha, sÄ nu Àr det superfint igen! Blir alltid nöjd hos henne och kommer ALDRIG byta !!! :)

Sen Ă„kte jag hem till pappa och bonusmor, Ă„t grillat och umgicks med dom.

Idag gick jag upp tidigt (som alla andra dagar haha) vaknar kl 06.00 prick varje dag, men lyckas tack och lov somna om 1-2 timmar igen. Gjorde ve mig, tog cyklen och cykla ner i stan pÄ lite möten och Àrenden. Hann Àven trÀffa min moster och tjöta lite med henne, sen cykla jag mot mormor. PÄvÀgen dit sÄg jag en blomsterbutik och tÀnkte direkt att jag vill ge min mormor och morfar blommor idag. SÄ köpte en fin sommar bukett och gav till dom med ett kort dÀr de stod (Tack för att ni finns) de blev jÀtteglada! <3

Efter de cykla jag mot Robertina, som skÀllde pÄ mina hÀnder sen gjorde hon de jÀttefina. SÄ nu kÀnner man sig kvinnlig och fin igen haha! Hon var jÀtteduktig!

Är fĂ€rdiggjord för en utekvĂ€ll idag, tar med mig vin och min lilla malibu och ska slĂ„ klackarna i taket. Blir en liten utgĂ„ng, börjar 13.00 imorgon och vill vara pĂ„ topp! Ska bli kul att fĂ„ jobba igen, har glömt hĂ€lften men de ska bannemig gĂ„ Ă€ndĂ„ hehe

Ha en underbar fredag för de ska jag ha!



13 juni

Publicerat: 2012-06-13 | 15:10:07 i mims.
Skrev ett lĂ„ngt inlĂ€gg i förrgĂ„r, men min dator Ă€r inte villig att samarbeta. NĂ„got stort och allvarligt fel men den hĂ€r, och mĂ„ste kanske lĂ€mna in den igen.. Även om den Ă€r helt ny!

Men ska försöka sammanfatta...

De första dagarna hemma har varit bra, mysiga. Men hade sĂ„ himla kul den sista veckan pĂ„ bĂ„ten, och Ă„ngrar att jag Ă„kte hem. Älskar havet mer Ă€n vara hemma faktiskt, Ă€ven om jag saknar mĂ€nniskorna hemma, sĂ„ Ă€r de mycket roligare och vakna varje morgon med ett mĂ„l! Att jobba, och tjĂ€na pengar.

De första 4 veckorna ombord, var vÀldigt tuffa. Mest för att man hade en sÄdan press pÄ sig sjÀlv att nu gÀller det! Imed att man inte Àr sÀker i sitt yrke, men Àr beredd att lÀra sig sÄ blev allt mer och mer lÀttare. Men vissa saker gick inte lika bra. Men nÀr man vÀl fick reda pÄ att man var fast, sÄ var de som en sten som föll, en lÀttnad.

Att sen hastigt och lustigt hoppa in som kock förÀndra allt. I 7 dagar, tÀnkte jag inte för mycket som man alltid har en tendens att göra, man hann inte. Man skötte sitt jobb, och umgicks med folket ombord nÀr du inte sov. Livet kÀndes inte komplicerat, och allting gick sin egen vÀg. Nu nÀr man Àr hemma, sÄ blir man lite deprimerad, för man saknar livet ombord, man saknar att kÀmpa efter nÄgot.

Det Àr kanske att man Àr ovetande om hur ledigheten kommer bli, Àven om man har mycket planer som man planerat att göra. Man har ett helt annat liv hemma jÀmfört med bÄten, det Àr förÀndringar som stör i min hjÀrna. Men vill inte lÄta de hindra mig, ska bara lÀra mig att vÀnja mig med det.

Lite mer ytliga saker nu? haha

Var pÄ ansiktsbehandling igÄr, sÄ himla skönt att bli ompysslad. Fin hud, och fina ögonbryn igen. Imorgon ska jag pÄ kurs med mitt "avlösar jobb" hÀr hemma, skönt att veta att man inte Àr ledig hela sin ledighet hemma. Att man kan fÄ jobba lite, men kÀnner mig ganska osÀker igen, för hur pass mycket har man hunnit glömma pÄ 2 mÄnader? :/ Det Àr inte mitt rutinjobb lÀngre, har ju lÀrt mig massa andra nya saker och glömt (mitt dÄliga minne) de mesta haha men ska bannemig klara de hÀr ocksÄ! :)

Fredag ska jag bli fin om mina hÀnder, Àntligen dags att ta tag i mina Àckligt sköra naglar! MÄste göra nÄgot Ät mitt hÄr ocksÄ, utvÀxt sÄ in i bomben! haha

MÄndag blir det att fylla i min tattuering bakom örat ocksÄ, sen sÄ ska jag försöka börja mÄla hÀr hemma! Men lÀngtar tills slutet av mÄnaden, dÄ man ska till Göteborg! Komma bort lite och ha kul! =)

Ha en trevlig dag

<3

Publicerat: 2012-06-09 | 06:19:22 i sjölivet.

9 juni

Publicerat: 2012-06-09 | 06:03:14 i sjölivet.

Har börjat trivas riktigt ordentligt ombord, tycker om besĂ€ttningen.. Men saknar Ă€ven de andra, varför kan inte alla jobba samtidigt? Haha yngre folk pĂ„ den hĂ€r törnen, och man kĂ€nner att de finns mer att prata om, iallafall med vissa. Vill ju sĂ„klart stanna, men kom pĂ„ att jag har ju ett möte hemma pĂ„ tisdag. Ska ju Ă€ntligen fĂ„ den hjĂ€lpen man behövt i 3 Ă„r. Vet inte riktigt om jag vill skjuta pĂ„ de dĂ„ jag vet att mitt mĂ„ende gĂ„r upp och ner och vill lĂ€ra mig att stabilisera det. Även om detta helt klart Ă€r en stor chans, och besĂ€ttningen har hittills berömt mig, och det Ă€r en skön kĂ€nsla! Var ju mest osĂ€ker de första dagarna men nu har man allting planerat, tills imorgon iallafall haha! Min medicin hĂ„ller Ă€ven pĂ„ att ta slut, dum som man Ă€r sĂ„ tog man inte med sig mer. Sjölivet Ă€r ju ganska oförutsĂ€gbart! Somnade gott klockan 20.00 typ igĂ„r, och vaknade kvart över 2, kunde inte somna om sĂ„ bestĂ€mde mig för att gĂ„ upp pĂ„ bryggan, hade jĂ€ttetrevligt och fick snackat av mig lite :) nytt folk och man kan tjöta om samma saker som man pratat med besĂ€ttningen innan utan att trötta ut nĂ„gon haha har hunnit baka bröd och förberett omeletten, sitter och funderar pĂ„ en marinad till min flĂ€skfilĂ© ikvĂ€ll men har inte kommit pĂ„ nĂ„gon god Ă€nnu, synd att mina recept block ligger hemma har en supergod i en av dom! Alla recept jag nĂ„gonsin lĂ€rt mig Ă€r dĂ€r och ibland kĂ€nns det riktigt trĂ„kigt att man inte har dom hĂ€r! Back to work! Ha en trevlig dag!


7 juni

Publicerat: 2012-06-07 | 21:25:33 i sjölivet.
Börjar sakta men sÀkert hitta min plats i byssan, som jag skrev igÄr hade de verkligen inte funkat utan min fina mÀssjÀnta. Hon hjÀlper mig sÄ otroligt mycket!

Idag gjorde jag ost och skink paj till lunch och biff stroganoff till middag. Börjar nog fÄ de lite rÀtt nu, har ocksÄ schemalagt alla rÀtter till söndag iallafall...

De vill dock att jag stannar lĂ€ngre, men vet inte riktigt om jag orkar. Även om det sjĂ€lvklart Ă€r en stor möjlighet man inte ska behöva tacka nej till.. Men man var ju inte riktigt beredd, men rederiet Ă€r grymt tacksamma för att man stĂ€llde upp och det kĂ€nns bra i hjĂ€rtat att man har tillfört nĂ„got positivt =)

Fick som alla andra skatten tillbaka idag, kan lÀtt ge min mormor minst 8000 kr, ska se om jag kan ge mer. TÀnkte köpa en tv nÀmligen nÀr jag kommer hem! NÀsta lön ska jag betala resten av mitt bostadsbidrag med, har betalat 2000 hittills och de kÀnns bra, sÄlÀnge man betalar nÄgot =)

Sen till hösten kan man kanske börja övningsköra, ska prata med min lĂ€kare om de hĂ€r dĂ„ mina mediciner Ă€r rĂ€tt starka och hade ju velat köra med min pappa.. Hade kanske kĂ€nts lite mer tryggare och mindre nervöst. Glömde bort de sist dĂ„ jag var dĂ€r, hade mycket annat i tankarna som vanligt :P SĂ„ ska ha pengar till de och kanske Ă€ven spara till en bil och sĂ„. Ska ju Ă€ven resa till hösten, med pappa och bonusmor. HĂ€lsa pĂ„ syster, sĂ„ de ska bli skoj! Även att man har rĂ„d och de kĂ€nns bra! :) TĂ€nkte kanske Ă€ven Ă„ka pĂ„ resa med nĂ„gon vĂ€n, och ha en riktigt rolig festresa, har aldrig gjort nĂ„got sĂ„nt innan kanske pĂ„ tiden nu? =)

Nu ska vi ta fram tiden en sista gÄng ikvÀll, sen Àr vi snart framme i Aberdeen, pÄ söndag iallafall.. Tiden gÄr faktiskt sÄ mycket mer snabbare nu Àn innan haha, kanske för man knappt har tid att tÀnka och oroa sig? Tar dagen som den kommer =)

Ha en fantastisk kvÀll!



6 juni

Publicerat: 2012-06-06 | 22:51:16 i sjölivet.
Det kÀnns i hela kroppen att man gÄr frÄn ett yrke till ett annat, mitt jobb Àr jÀmfört med det jag arbetar med nu.. Ganska enkelt! Helt Àrligt, Àven om jag vill jobba som kock, sÄ Àr det de svÄraste yrket för mig just nu. Har man inte jobbat med de sen man tog studenten för 2 Är sen, sÄ Àr man ju ganska rostig. Fantasin flödar inte som man tycker att den ska, och man försÀtter sig i svÄra situationer. Eller sÄ Àr det den dÀr tÀnkande hjÀrnan som inte gör de enkelt för en haha!

Är dock superglad och tacksam för att ha mĂ€ssjĂ€ntan som jobbar ombord nu i byssan. Hon Ă€r en stor hjĂ€lp, bĂ„de att kunna prata med och Ă€r mer insatt i saker och ting som man inte alls har nĂ„gon koll pĂ„. Det Ă€r ju jag som ska vara "bossen" men har inte den bossiga attityden i mig nĂ€r det gĂ€ller arbete. Imed man inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ sina saker man gör sĂ„ kan man heller inte bestĂ€mma att SÅHÄR ska de va! SĂ„ Ă€r glad att mĂ€ssjĂ€ntan guidar mig igenom vissa saker.

Är helt slut i hela min kropp och sjĂ€l, Ă€ven nu nĂ€r vi ska gĂ„ fram timmar för att komma ikapp tiden tills vi kommer till Aberdeen Ă€r ganska pĂ„frestande.. IgĂ„r 1 1/2 timme, idag 1 timme fram. Jetlag? Afan! Mindre sömn? JadĂ„....

Har pratat med kaptenen och sagt att jag vill Ă„ka hem, nĂ€r vi kommer till Aberdeen. Även fast man har fĂ„tt vĂ€rldens chans, sĂ„ hĂ„ller man sig just nu till de man fĂ„tt, jobb som mĂ€ssjĂ€nta fulltid. Helt Ă€rligt, sĂ„ Ă€r man fortfarande inte redo.. Kommer man nĂ„gonsin bli de? Eller sĂ„ Ă€r de vĂ€l stabilitet och erfarenhet som spelar min hjĂ€rna ett spratt.

Är sĂ„ jĂ€drans fest och umgĂ„s sugen ocksĂ„, kĂ€nns som det var 100 Ă„r sen sist haha! Inte för att de Ă€r det viktigaste i livet men saknar ju sĂ„klart mina vĂ€nner och familj jĂ€ttemycket. Vill bara krama alla och varva ner min hjĂ€rna för ett slag.

Nu ska jag försöka sova, hoppas ni alla fÄr en vÀldigt trevlig kvÀll!

5 juni

Publicerat: 2012-06-05 | 17:23:42 i sjölivet.
Herregud, Àr mitt första ord i det hÀr blogginlÀgget. Min hjÀrna Àr pÄ högvarv, och vet inte om man ska skratta eller grÄta.

De senaste dagarna har varit upp och ner, men tillslut sÄ kom de goda nyheterna. Fast anstÀllning som mÀssjÀnta pÄ bÄten man har befunnit sig pÄ de senaste veckorna. Som jag grÀt, blev sÄ glad. Kunde inte lÄta bli helt enkelt, har nog aldrig tackat nÄgon sÄ mycket som jag gjorde dÄ. Det var som en klump som bara slÀppte.

Sen var de avmönstringsdags igÄr, alla i hela besÀttningen begav sig mot ett hotell dÀr vi skulle ha vÄra vÀskor under dagen, dÄ vÄrat plan inte skulle avgÄ förens pÄ kvÀllen. SÄ kunde vi leva loppan i St Johns iaf, vi började med en stor middag med alla i crewet! Helt underbart tyckte jag, Àlskar gemensskap, tycker det Àr underhÄllande.

Mitt i middagen fÄr kapten ett samtal, kocken ombord var sjuk. Kapten frÄgade dÄ kocken som jobbar ombord med mig om han ville tillbaka, det ville han inte... Sen vÀnder sig kapten mot mig.... Paff som man blev sÄ frÄgar han om jag ville ombord, ehm............. Först tveka jag, inte för att man Àr en person som gör de egentligen nÀr de kommer en chans som den hÀr, men det har ju med hela min sjÀlvkÀnsla att göra. Men nÀr alla omkring bordet började peppa mig, och sa att du klarar de hÀr.. DÄ kunde jag inte lÄta bli, sÄ det blev ett ja! Fort hÀmtade jag min resvÀska igen, kramade alla i besÀttningen och skynda mig tillbaka.

Har nog aldrig varit sÄ nervös i hela mitt liv, som jag var igÄr. Det var svÄrt att landa och komma in i hela situationen... Men nu Àr jag hÀr, och misslyckas jag (som jag tror redan har hÀnt haha) sÄ har man iallafall fÄtt chansen!

Det svÄraste hittills Àr ju vad man ska tillaga, hur man ska tillaga det, vad finns i kylar och frysar, vad finns bland provianten, mm..

Men det Ă€r bara att varva ner och inse att, du försöker iallafall. Även om de inte gĂ„r bra, sĂ„ har man Ă€ndĂ„ ett jobb kvar efter det hĂ€r och Ă€ven ett rederi som vet att de kan lita pĂ„ mig. Att man stĂ€ller upp, Ă€r de inte sĂ„ de ska va? =)

Är dock helt slut i hela kroppen, och sa att om de finns möjlighet sĂ„ vill man Ă„ka hem nĂ€r vi kommer till Aberdeen pĂ„ söndag, men hittar de ingen kock sĂ„ sĂ€ger jag naturligtvis inte nej till att stanna. Dock kĂ€nns de lite komiskt att om jag skulle stanna, sĂ„ hade jag inte behövt lĂ€mna bĂ„ten för att jobba sen igen haha hade bara fĂ„tt byta rum och arbete :P

Ska avrunda nu, och ta mig en vÀlförtjÀnt vila. TrÀningen fÄr vi Äteruppta igen imorgon eller övermorgon. Har inte trÀnat pÄ en vecka dÄ jag skada foten sist. Men har försökt Àta lite mindre istÀllet, och har inte varit sÄ hungrig iheller.

Ha en trevlig dag allihopa!

Ch. Cook Mimi :)

2 juni

Publicerat: 2012-06-02 | 19:17:58 i sjölivet.
Gud bĂ„de mitt psykiska och fysiska skulle behövt en paus just nu, haha! Men snart sĂ„, inte mĂ„nga dagar kvar och de ska bli skönt och komma hem! Även fast jag ÄLSKAR med stora bokstĂ€ver att vara ute sĂ„hĂ€r, sĂ„ Ă€r det Ă€ven lika hĂ€rligt att vara hemma! :)

Dock inte sÄ glad över hemresan, Äker St Johns - Halifax - Heathrow - Köpenhamn! AlltsÄ, Äker runt 21.00 pÄ kvÀllen, Àr inte framme förens 16.55 dagen efter! Haha jag dööör, lÀngsta resan jag nÄgonsin gjort sen man börja lulla runder pÄ sjön! Ska man sova? Eller vÀnta tills man kommit hem? Haha

Även sĂ€krad för Ă€nnu en törn, hĂ€rlig kĂ€nsla de dĂ€r! Kunde inte lĂ„ta bli att fĂ€lla en tĂ„r inför kocken och kapten idag! Lyckorus! Även vĂ€ldigt tacksam!

Avrundningsdags, Àr riktigt trött i huvudet.. Kan inte ens sova "middag" sÄ uppspeedad man Àr över allt som ska göras, dÄligt de dÀr ;)

Ha en trevlig dag!




RSS 2.0