13 september

Publicerat: 2013-09-13 | 18:30:14 i sjölivet.
Tomhet. 

Alla dagar är likadana ombord men ändå så kryper de i kroppen varje fredag. Den säger åt ens kropp fortfarande efter snart 1,5 år jobbandes på en båt att de är helg. Då ska man ta de lugnt haha

Jag skulle kunna ge allt nu för att få ligga i en soffa med personen jag tycker om och bara mysa. Fredagsmys på hög nivå! Kommer 4 sådana om 12 dagar! :) 

Fredag och vi ligger till kaj för 3e fredagen i rad, antagligen hela helgen sen jobb på måndag. Törnen har gått jätte slött! Har man jobb, så går de så mycket fortare. Mitt jobb är desamma men man ser alla andra i mer rörelse. Mer action, visst alla jobbar ändå men de är något speciellt med ankarhantering :) 

Min kväll kommer bestå av att gå till starbucks som ligger 5 min härifrån och skypa med världens finaste! Det är något speciellt med att få se någon sådär i rörelse. Fortfarande tufft, fortfarande en stor saknad. Men de underlättar för stunden! :) 

Igår var jag iland och köpte mig 2 par nya tränings skor :) 2 likadana, så man kan lämna ett par på båten och ta med sig hem de andra. Köpte även ett par jätte häftiga converse :) och en lång stickad svart kofta, letat som fan efter en sådan och primark hade rätt längd och storlek :) 

Ha en fantastisk fredag! 

9 september

Publicerat: 2013-09-09 | 14:04:06 i mims.

Jag har blivit genomusel på de här, att skriva av sig. Skriva om min vardag, för många vet ju att visa bilder på sitt liv är enklare än att skriva eller?

Jag har lärt mig att man inte ska våga vara för öppen längre även om man vill vara den här "detta livet lever jag i detaljerad vy" men man måste ha hemligheter sägs de. Man kan inte berätta allt som händer vare sig de är känslor som virrar konstant uppe i hjärnkontoret eller livet generellt.

Jag vill kunna skriva av mig, allt! Hemligt i ett dokument eller offentligt i en blogg. Vad är egentligen skillnaden? Jag skäms inte för mitt liv eller mina tankar för de är ju den personen jag är och agerar som.

Men så kommer de här, hur pass intressant är de att sitta och läsa om mina motgångar i livet? Verkar bara vara medgångar som tilltalar både mig själv och människor runt omkring en. Det verkar tabu att må dåligt, och de är ju självklart inte roligt att må dåligt. Men största delen av mig är att jag alltid upplever motgångar och hinder i mitt liv, precis säkert som alla andra i hela världen gör!

De är som man säger, när de börjar gå bra för en så lurar motgångarna i ögonvrån! De går inte att vifta bort tyvärr :/

Hjälper inte att man försöker fylla alla tomma hål, de kommer fler.

Livet går alltid framåt de blir vad man själv gör de till....

Mina känslor är alltid på högvarv men jag försöker kontrollera dom. Tyvärr klarar jag inte alltid de själv och har rör underbara fantastiska människor runt omkring mig som hjälper mig att hålla mig på banan.

Nyligen träffa jag en person som klarade de här galant, efter så kort tid. De va precis som om min hjärnaktivitet behövde den här personen, med den här personen kan jag vara mig själv, blev jag för mycket insåg jag de med den här personen och kunde luta mig tillbaka och bara slappna av. Vi hamna i en liten bubbla där man slapp tänka på annat än just den här personen och jag.

På så kort tid blir man nästan rädd att förtjänar jag de här? Den här personen är tålamodig och fantastisk och helt enkelt bra för mig. Innerst inne är jag rädd att den här personen ska tänka att, äsch vad är de för människa egentligen. Hon är jobbig, har humörsvängningar och står inte ut med henne. Är alltid rädd för de. Att låta någon komma nära, men för en gångs skull eller för andra gången detta året och hela mitt liv egentligen släpper jag garden för jag vill verkligen de här! Finna någon som tycker om mig för den jag är, precis som jag är, med alla mina fel och brister men ändå se bra saker där!

Jag längtar hem något enormt, för jag vill fortsätta där vi sluta. Vifta bort denna månaden ute och känna att vi egentligen inte har varit ifrån varandra. Älskar verkligen mitt jobb de finns många fördelar med de... Men smått och sakta sen jag börja här har jag också börjat se nackdelarna.

Men de pratar vi inte mer om just nu....


Ha en bra dag!


RSS 2.0