17 juni

Hallååååå!

Är riktigt seg idag, varför vet jag inte hehe.. Skulle ju egentligen hem, och ut igår. Men orka faktiskt inte efter fredagen.. Blev lite för mycket där kanske, haha! Ville gå all in men ändå tänka på att man skulle jobba dagen efter, blev lite för berusad och åkte hem och sov istället för att gå ut. Vaknade pigg och glad nästa dag, så de va ju positivt! =)

Väl på jobb, var riktigt roligt att få träffa alla igen! Har saknat mitt fina hemma jobb. Alla kollegor, alltid glada och man får sådan energi! Många ändringar har skett, men tyckte fortfarande de va lika skoj! Mycket nytt att ta in och lära sig också, men de va bara skoj! Hoppas nu jag inte gjorde något fel, eller glömde något :(

Sen cykla jag hem, tur så regna de inte då. Lite uppskattat iallafall, kolla ett avsnitt av en serie. Sen raka vägen in i sängen, somna gott. Vakna inte förens halv 12 idag, gillar inte de men ibland får man faktiskt lov att sova ut!

Idag blir det ett besök och pappa och bonusmor, käka och umgås. Ska bli mysigt! Sen imorgon börjas de, ska försöka börja måla om här hemma, ska anteckna allt jag kan idag, och lyssna noggrannt på min pappa haha! Tänkte börja med vardagsrummet iallafall, så jag får upp hyllor här så man kan packa ur sina sista lådor, där allt "hyllaktigt" befinner sig. Så blir man av med det, sen hallen för jag vill hänga upp hyllor där med, tavlor och min spegel! Sovrummet kan jag ta sist, så köket blir nästsist. Aja, haha!

Ha en trevlig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback