13 december, del två.

Mötet gick bra hos Brandorama, what else? Intervjuer för mig är både nervöst så in i helvete, men jag är rätt duktig ändå. Mina knep för en bra intervju vare sig det är en audition, jobb eller något annat. Är att försöka le så mycket det går till en viss del, charma och skratta lite. Humor helt enkelt, det visar att du är en lätt person. Sitter du tyst och inte vet vad du ska säga, så är de nog svårt att kunna läsa av dig. Jag får oftast höra att jag verkar vara en glad och social människa, positivt eller hur? :)

Vädret i Helsingborg idag, är frukstansvärt. Regn? Vart är snön? Även om jag hatar snö, och vintertider. Så hellre det än regn..

Nä om man skulle kura ihop sig i soffan, och kolla några avsnitt av Sons of anarchy. Jag är inte Jax fantast som alla andra, för jag har faktiskt fattat tycke för en karaktär som egentligen inte bidrar med så mycket i serien, som många andra. Men varje gång han medför något så skrattar jag alltid. Gullig karaktär, för han försöker va bad boy men verkar vara rätt mesig ändå.

Juice såklart! :D

/MKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback