30 augusti

Publicerat: 2012-08-30 | 20:49:18 i sjölivet.

Tillbaka på båten, kändes faktiskt konstigt och annorlunda den här gången. Innan jag åkte kändes de som jag hade varit hemma i evigheter, hade hänt en del kanske medans de andra gångerna gått så snabbt då man inte varit hemma i hela 4 veckor/28 dagar! Vet inte vad de är med mig och påmönstrings dagar, kanske är så nervös eller de kanske är min nya dos som spela mig ett "illamående" spratt från igår till idag. Läste precis lappen som sitter på min medicin att de kan förekomma illamående. Örk! Känns inte bra att mixtra med dom även om de är kanske bra i slutänden.

Imorgon ska jag börja träna, om jag ska lyckas springa 100 m och få en tröja till, inte av cykeln då :) lite svårt och springa dock när de gungar haha men ska försöka!

Annars är vi redan ute på ett anchor handling jobb och ska dra upp 2 ankare, och sen har jag ingen mer aning faktiskt. Inte så involverad! Ska försöka ta bra bilder :)

Vi hörs!


28 augusti

Publicerat: 2012-08-28 | 16:50:01 i mims.

1 dag kvar hemma, känns så härligt att få jobba igen! Ska bli skönt! Känns som de va en evighet sen man jobba, och det har ju hänt en del under min ledighet. Nästa gång jag kommer hem så lär lägenheten vara eller bli helt färdig. Längtar efter att få sätta mig ner i soffan, pusta ut och känna att de här är mitt bara mitt!

Har varit igång hela dagen igår och idag! Är på väg hem till min pappa & bonusmor en sista gång innan 28 dagar på sjön!

Börjar vänja mig att åka iväg nu, känns inte lika sorgligt. :)

Vi hörs!


24 augusti

Publicerat: 2012-08-24 | 13:34:58 i mims.

Bloggappen på mobilen sluta fungera, och hade ingen lust eller tid att sitta vid datorn och skriva. När man börja känna sig bekväm med mobilen.

Har ju hänt en del sen den 11 juli, har mönstrat av. Varit hemma och målat, grillat och umgåtts med vänner och familj. Helt enkelt tagit det relativt lugnt. I helgen så var jag på en weekend i Göteborg helt själv, inget jag gör om... Dålig planering och de flesta jag kände där uppe hare tyvärr inte tid. Så blev en ganska ensam helg. Även om man träffa upp Ferbie och Tim kolla på Amaranthe, och lördag en liten mat/fika/ shopping med Mumin. Hade ju varit roligare och ha någon att umgås med hela tiden :)

Söndag begav jag mig vidare mot Oslo för en kurs som kallas Olf - Huet, typ HLR utbildning, faror och risker, överlevnad, livräddning, brand och helikopter överlevnad. 4 dagar och helt slut var man i kroppen igår, hann med att strosa runt lite i Oslo, dyrt men fint! Man fick tänka lite på vad man åt och sådär då en middag inte var billig :) klarade min kurs, otrolig lättnad.

Idag så står de ansiktsbehandling och avskedsfest på schemat. Berättar mer imorgon om det!

Ha de fint


RSS 2.0