30 augusti

Publicerat: 2012-08-30 | 20:49:18 i sjölivet.

Tillbaka pĂ„ bĂ„ten, kĂ€ndes faktiskt konstigt och annorlunda den hĂ€r gĂ„ngen. Innan jag Ă„kte kĂ€ndes de som jag hade varit hemma i evigheter, hade hĂ€nt en del kanske medans de andra gĂ„ngerna gĂ„tt sĂ„ snabbt dĂ„ man inte varit hemma i hela 4 veckor/28 dagar! Vet inte vad de Ă€r med mig och pĂ„mönstrings dagar, kanske Ă€r sĂ„ nervös eller de kanske Ă€r min nya dos som spela mig ett "illamĂ„ende" spratt frĂ„n igĂ„r till idag. LĂ€ste precis lappen som sitter pĂ„ min medicin att de kan förekomma illamĂ„ende. Örk! KĂ€nns inte bra att mixtra med dom Ă€ven om de Ă€r kanske bra i slutĂ€nden.

Imorgon ska jag börja trÀna, om jag ska lyckas springa 100 m och fÄ en tröja till, inte av cykeln dÄ :) lite svÄrt och springa dock nÀr de gungar haha men ska försöka!

Annars Àr vi redan ute pÄ ett anchor handling jobb och ska dra upp 2 ankare, och sen har jag ingen mer aning faktiskt. Inte sÄ involverad! Ska försöka ta bra bilder :)

Vi hörs!


28 augusti

Publicerat: 2012-08-28 | 16:50:01 i mims.

1 dag kvar hemma, kÀnns sÄ hÀrligt att fÄ jobba igen! Ska bli skönt! KÀnns som de va en evighet sen man jobba, och det har ju hÀnt en del under min ledighet. NÀsta gÄng jag kommer hem sÄ lÀr lÀgenheten vara eller bli helt fÀrdig. LÀngtar efter att fÄ sÀtta mig ner i soffan, pusta ut och kÀnna att de hÀr Àr mitt bara mitt!

Har varit igĂ„ng hela dagen igĂ„r och idag! Är pĂ„ vĂ€g hem till min pappa & bonusmor en sista gĂ„ng innan 28 dagar pĂ„ sjön!

Börjar vÀnja mig att Äka ivÀg nu, kÀnns inte lika sorgligt. :)

Vi hörs!


24 augusti

Publicerat: 2012-08-24 | 13:34:58 i mims.

Bloggappen pÄ mobilen sluta fungera, och hade ingen lust eller tid att sitta vid datorn och skriva. NÀr man börja kÀnna sig bekvÀm med mobilen.

Har ju hĂ€nt en del sen den 11 juli, har mönstrat av. Varit hemma och mĂ„lat, grillat och umgĂ„tts med vĂ€nner och familj. Helt enkelt tagit det relativt lugnt. I helgen sĂ„ var jag pĂ„ en weekend i Göteborg helt sjĂ€lv, inget jag gör om... DĂ„lig planering och de flesta jag kĂ€nde dĂ€r uppe hare tyvĂ€rr inte tid. SĂ„ blev en ganska ensam helg. Även om man trĂ€ffa upp Ferbie och Tim kolla pĂ„ Amaranthe, och lördag en liten mat/fika/ shopping med Mumin. Hade ju varit roligare och ha nĂ„gon att umgĂ„s med hela tiden :)

Söndag begav jag mig vidare mot Oslo för en kurs som kallas Olf - Huet, typ HLR utbildning, faror och risker, överlevnad, livrÀddning, brand och helikopter överlevnad. 4 dagar och helt slut var man i kroppen igÄr, hann med att strosa runt lite i Oslo, dyrt men fint! Man fick tÀnka lite pÄ vad man Ät och sÄdÀr dÄ en middag inte var billig :) klarade min kurs, otrolig lÀttnad.

Idag sÄ stÄr de ansiktsbehandling och avskedsfest pÄ schemat. BerÀttar mer imorgon om det!

Ha de fint


RSS 2.0