16 juli

Publicerat: 2014-07-16 | 12:48:59 i sjölivet.
Allt Ă€r ibland bara en ond cirkel som gĂ„r runt och runt, det tycker jag egentligen handlar mest om att man kanske Ă€r stolt att inte vilja reda ut saker och ting? För mig Ă€r de viktigare med Ă€rlighet. Ärlighet kanske sĂ„rar. Men jag blir hellre sĂ„rad av sanningen Ă€n att fĂ„ lögner. För lögner kommer fram förr eller senare. Jag kan aldrig hata mĂ€nniskor, framförallt inte mĂ€nniskor som ger mig kĂ€rlek. Familj, vĂ€nner, kĂ€rleken. Jag vill hellre lösa saker, fĂ„ sanningen. Man kan vĂ€lja att gĂ„ vidare eller kĂ€mpa mot ett gemensamt mĂ„l. SĂ„lĂ€nge alla Ă€r med pĂ„ samma not som man sjĂ€lv Ă€r. 

Jag har kĂ€mpat hela mitt liv efter mĂ„nga saker, och vissa har gĂ„tt Ă„t skogen andra saker har jag uppnĂ„tt. De gĂ€ller bara att kĂ€mpa tills de kanske inte finns nĂ„got kvar att kĂ€mpa för eller sĂ„ löser allt sig :) tiden utvisar! 

Ha en bra dag alla! 

15 juli

Publicerat: 2014-07-15 | 10:48:38 i mims.
Malmö igĂ„r va verkligen livsomvĂ€ndande, personen jag gick till va verkligen en helt fantastisk och spektakulĂ€r rĂ„dgivare. Jag tog in varje ord, jag grĂ€t och jag log. Hon va helt enkelt grym, att en frĂ€mmande person kan sĂ€ga sĂ„ mycket om mitt liv. 

Jag har Ă€ntligen bestĂ€mt mig, hur sĂ„rad man Ă€n kan bli sĂ„ kan man förlĂ„ta. Jag erkĂ€nde sjĂ€lv att vad jag upplevt i min barndom har varit tufft de har blivit en spĂ€rr i mitt liv men pĂ„ nĂ„got sĂ€tt sĂ„ Ă€r jag inte lĂ„ngsiktig jag Ă€r godtrogen kanske lite naiv men jag kan inte hata mĂ€nniskor, jag kan ogilla mĂ€nniskor men aldrig hata. Jag vill alltid reda ut saker, lĂ€mna de förgĂ„ngna löst. För att slippa smĂ€rta och tĂ„rar. Jag vet inte va de sĂ€ger om mig som person om man Ă€r dum i huvudet. NĂ€r min barndom handla om fysisk och psykisk misshandel, mobbing och att inte kunna vara god nog Ă„t nĂ„got eller nĂ„gon. Jag gillar inte mig sjĂ€lv helt Ă€rligt sĂ„ ogillar jag den personen jag Ă€r, jag hatar att jag har en spĂ€rr, att aldrig riktigt slĂ€ppa in mĂ€nniskor i mitt liv.... 

Jag önskar att jag kunde fĂ„ vara nĂ„gon annan. En annan mĂ€nniska, som haft en hyfsat bra barndom. Utan behandlingshem, fosterhem, dĂ„liga förĂ€ldrar. Även om jag har de bra med mina relationer till mina förĂ€ldrar idag sĂ„ har de varit problematiskt som ung pga mitt adhd. Jag kan förstĂ„ att jag inte va hanterbar. Visst ska jag vara stolt över den mĂ€nniskan jag Ă€r idag, har utvecklats sĂ„ otroligt mycket, har ett jobb jag Ă€lskar, har en lĂ€genhet, inkomst och kan vara lycklig. Men motgĂ„ngar finns överallt, hela tiden. 

Jag vill bara kÀnna mig hel...
4 juli

Publicerat: 2014-07-04 | 14:25:59 i sjölivet.
Amerikas national dag, och min finaste storasysters födelsedag! Hurra hurra! Ses snart, i september iallafall! Min första gĂ„ng i Ibiza och de ska bli sĂ„ kul! :) 

Internet ombord va dĂ„ligt innan, men sen bytet har de blivit Ă€nnu sĂ€mre. SĂ„ man mĂ„ste ha lite framförhĂ„llning kĂ€nner jag inför fĂ€rden mot landet vi ska jobba i framöver sĂ„ har betalat rĂ€kningar 3 mĂ„nader framöver iallafall satt datum för de sĂ„ de dras automatiskt. DĂ„ hyran inte gĂ„r att sĂ€tta pĂ„ autogiro sĂ„ fĂ„r man hitta en lösning. Jag Ă€r inte typen som vill hamna i varken inkasso eller kronofogden. Har aldrig varit i kronofogden och ska heller aldrig hamna dĂ€r! :) 

Annars rullar dagarna ombord pĂ„ som vanligt, inte mĂ„nga dagar kvar nu. Har dock fĂ„tt en talgkörtels inflammation i ögat Ă€ven kallad vagel som gör satans ont. Kan inte böja mig för dĂ„ börjar hela ögat bulta. FĂ„r ibland gĂ„ med huvudet upp för annars gör de ont och fĂ„r Ă€ven ont i huvudet av de. Och visst sĂ„ ska man vĂ€l vara stark nog att klara sĂ„nt hĂ€r men jag Ă€r personen som beklagar mig nĂ€r jag har ont kan inte hjĂ€lpa de. Inte för att de gör saker bĂ€ttre eller att man mĂ„r bĂ€ttre. Jag Ă€r bara sĂ„n som person, de Ă€r inte för att jag söker uppmĂ€rksamhet heller. De Ă€r vĂ€l bara för att ja ha nĂ„got att beklaga mig över haha 

Ni fĂ„r ha de sĂ„ bra allesammans! RĂ€knar dagarna nu, dock blir de ett stopp i Köpenhamn för lite saker sĂ„ övernattar dĂ€r 1 natt och kommer hem pĂ„ torsdag eftermiddag Ă€r de tĂ€nkt! :D 

Kollade precis pĂ„ en film pĂ„ cmore I give it a year, fyfan va man kĂ€nde igen sig i den filmen. BĂ„de skratta och grĂ€t lite :( 

/


RSS 2.0