17 april

Publicerat: 2013-04-17 | 11:01:12 i mims.

Teneriffa bitch! Vem hade trott att jag skulle hamna hÀr efter allt tjat sen jag för första gÄngen trÀffa Elle som har bott hÀr nere med sin familj men Àven i Sverige!

Vi har haft helt underbara dagar med massa strövande i denna stad, god mat, mysiga kvÀllar och en brÀnd strand dag! Finns mycket mer som hÀnder, shopping idag tror jag haha mÄste hÄlla i mina hÀnder :p

Skriver inte sÄ mycket mer delar med mig av mina bilder istÀllet :)


12 april

Publicerat: 2013-04-12 | 16:30:39 i sjölivet.
Smal eller inte smal? Har ju tappat ett antal kg pĂ„ 1 Ă„r, sist jag vĂ€gde mig (julas) sĂ„ var de 30 kg, gick upp lite i thailand men nu kĂ€nner jag att de Ă€r försvunnit, kanske tom mer viktnedgĂ„ng. Det Ă€r jĂ€vligt kul att höra alla fina komplimanger, kommentarer frĂ„n fejjan och insta. Är inte van och rodnar varje gĂ„ng, blir helt till mig. KĂ€nns konstigt att vara i "du kan köpa vad du vill" kategorin. Anser mig fortfarande som stor, sĂ„ nĂ€r jag ska pröva klĂ€der tar jag alltid större storlek Ă€n vad jag behöver. Men blir lika chockad varje gĂ„ng man fĂ„r gĂ„ ner en eller tvĂ„ storlekar.
 
KÀnslan Àr ovan men vÀlkommen, tackar för alla fina kommentarer man fÄr varje dag typ. Det gör mina dagar dÄ jag kÀnner mig fet och Àcklig (Àven fast jag inte Àr de egentligen lÀngre sÄ mkt) bÀttre :)
 
Nu ska detta bara hÄllas ocksÄ, försöka gÄ ner iallafall 10 kg till. TrÀnade pÄ ganska flitigt denna turen pÄ jobb.
 
Snart ska man Äka till teneriffa och trÀffa finaste elle ska bli sÄ jÀdrans kul. Alla mina Sailor moon saker Àr himma where it belongs :P sÄ nu Àr det den 27 som lÀngtas efter :)
 
Ha en trevlig kvÀll!
 


11 april

Publicerat: 2013-04-11 | 14:25:31 i sjölivet.

AssÄ, jag mÄste bara fÄ skriva av mig att jag har vÀrldens bÀsta crew/arbetskamrater/kollegor! Ingen slÄr vÄran humor, hur skoj vi har och hur vi viker oss av skratt (iallafall jag oftast) pÄ jobbet och mÄnga gÄnger pÄ avmönstringar ocksÄ. Har verkligen hitta rÀtt, rÀtt mÀnniskor, rÀtt stÀmning och allt bara allt! Har alltid nÄgra tÄrar i ögonen de sista dagarna för att de ska bli sÄ trÄkigt att Äka hem men samtidigt som de Àr skönt att vara hemma sÄ kliar de i kroppen att fÄ de dÀr roliga som jag fÄr ombord varje dag.

Speciellt ett stort tack till kocken, du Àr inte bara vÀrldens bÀsta!! Du accepterar mig för den jag Àr och hjÀlper mig bli en sÄ mycket bÀttre mÀssjÀnta och mÀnniska! Har utvecklas sÄ oerhört mycket pÄ bara nÄgra törnar och Àr sÄ djupt tacksam. Har arbetat med andra trevliga kockar innan ocksÄ men den hÀr kocken vi kompletterar varandra helt enkelt.

Även resten av besĂ€ttningen ni Ă€r kungar!

Nu vÀntar förhoppningsvis 4 veckors ledigt, ska till Teneriffa pÄ söndag, sen har jag annat spÀnnande pÄ gÄng.

Brorsan hĂ€mtar mig pĂ„ knutpunkten, fin bror de dĂ€r :) sen Ă€ta mormors Ă€ckligt goda soppa :) LÄNGTAT!

Ha de sÄ bra!


3 april

Publicerat: 2013-04-04 | 20:04:39 i sjölivet.

Det kÀnns inuti, det syns utanpÄ. Att jag för en gÄngs skull Àr lycklig! Lycklig för att vara jag, existera, vara den man Àr, kunna göra de man vill göra, arbeta med de man Àlskar och Àr omringad av mÀnniskor som Àr roliga och fÄr en att mÄ bra.

Även om man har sina nedĂ„t dagar sĂ„ har de varit vĂ€ldigt fĂ„ av dom ombord denna gĂ„ngen. Är en skrattande extas Mimi, kĂ€nner mig glad hela tiden. (Förutom pĂ„ morgonen, vĂ€ldigt morgon trött haha)

SĂ„ mycket har redan hĂ€nt detta Ă„ret och mer ska hĂ€nda. Helt sjukt, de Ă€r nu jag kan leva. UpptĂ€cka nya saker... Och mĂ€nniskor sĂ€ger att pengar inte Ă€r allt? JO DE ÄR DE! Om man vill resa, kunna köpa klĂ€der och leva gott! DĂ„ behövs allt de dĂ€r, men jag tjĂ€nar ju dom sjĂ€lv lever inte pĂ„ andra lever pĂ„ mig sjĂ€lv. DĂ„ kĂ€nns de faktiskt helt okej :)

Snart hemma, inte mÄnga dagar kvar. Har varit en vÀldigt hÀndelserik törn och hatar faktiskt att Äka hem samtidigt som de Àr skönt ÀndÄ. Trivs inte hemma allt för lÄnga perioder, det kryper för mycket i kroppen.

SÄ bokade en resa till min fina vÀn i Teneriffa som bor dÀr och kÀnner att de kommer bli helt fantastiskt! Sen tatuera mig. Pierca mig ska jag hinna göra innan jag Äker.

Sen j*vlar Àr de dags för min Maskeradfest! Hoppas alla saker hinner komma tills dÄ! Allt Àr skickat men frÄn Asien och USA! :p

Ha de fint alla!


RSS 2.0