17 april

Publicerat: 2013-04-17 | 11:01:12 i mims.

Teneriffa bitch! Vem hade trott att jag skulle hamna här efter allt tjat sen jag för första gången träffa Elle som har bott här nere med sin familj men även i Sverige!

Vi har haft helt underbara dagar med massa strövande i denna stad, god mat, mysiga kvällar och en bränd strand dag! Finns mycket mer som händer, shopping idag tror jag haha måste hålla i mina händer :p

Skriver inte så mycket mer delar med mig av mina bilder istället :)


12 april

Publicerat: 2013-04-12 | 16:30:39 i sjölivet.
Smal eller inte smal? Har ju tappat ett antal kg på 1 år, sist jag vägde mig (julas) så var de 30 kg, gick upp lite i thailand men nu känner jag att de är försvunnit, kanske tom mer viktnedgång. Det är jävligt kul att höra alla fina komplimanger, kommentarer från fejjan och insta. Är inte van och rodnar varje gång, blir helt till mig. Känns konstigt att vara i "du kan köpa vad du vill" kategorin. Anser mig fortfarande som stor, så när jag ska pröva kläder tar jag alltid större storlek än vad jag behöver. Men blir lika chockad varje gång man får gå ner en eller två storlekar.
 
Känslan är ovan men välkommen, tackar för alla fina kommentarer man får varje dag typ. Det gör mina dagar då jag känner mig fet och äcklig (även fast jag inte är de egentligen längre så mkt) bättre :)
 
Nu ska detta bara hållas också, försöka gå ner iallafall 10 kg till. Tränade på ganska flitigt denna turen på jobb.
 
Snart ska man åka till teneriffa och träffa finaste elle ska bli så jädrans kul. Alla mina Sailor moon saker är himma where it belongs :P så nu är det den 27 som längtas efter :)
 
Ha en trevlig kväll!
 


11 april

Publicerat: 2013-04-11 | 14:25:31 i sjölivet.

Asså, jag måste bara få skriva av mig att jag har världens bästa crew/arbetskamrater/kollegor! Ingen slår våran humor, hur skoj vi har och hur vi viker oss av skratt (iallafall jag oftast) på jobbet och många gånger på avmönstringar också. Har verkligen hitta rätt, rätt människor, rätt stämning och allt bara allt! Har alltid några tårar i ögonen de sista dagarna för att de ska bli så tråkigt att åka hem men samtidigt som de är skönt att vara hemma så kliar de i kroppen att få de där roliga som jag får ombord varje dag.

Speciellt ett stort tack till kocken, du är inte bara världens bästa!! Du accepterar mig för den jag är och hjälper mig bli en så mycket bättre mässjänta och människa! Har utvecklas så oerhört mycket på bara några törnar och är så djupt tacksam. Har arbetat med andra trevliga kockar innan också men den här kocken vi kompletterar varandra helt enkelt.

Även resten av besättningen ni är kungar!

Nu väntar förhoppningsvis 4 veckors ledigt, ska till Teneriffa på söndag, sen har jag annat spännande på gång.

Brorsan hämtar mig på knutpunkten, fin bror de där :) sen äta mormors äckligt goda soppa :) LÄNGTAT!

Ha de så bra!


3 april

Publicerat: 2013-04-04 | 20:04:39 i sjölivet.

Det känns inuti, det syns utanpå. Att jag för en gångs skull är lycklig! Lycklig för att vara jag, existera, vara den man är, kunna göra de man vill göra, arbeta med de man älskar och är omringad av människor som är roliga och får en att må bra.

Även om man har sina nedåt dagar så har de varit väldigt få av dom ombord denna gången. Är en skrattande extas Mimi, känner mig glad hela tiden. (Förutom på morgonen, väldigt morgon trött haha)

Så mycket har redan hänt detta året och mer ska hända. Helt sjukt, de är nu jag kan leva. Upptäcka nya saker... Och människor säger att pengar inte är allt? JO DE ÄR DE! Om man vill resa, kunna köpa kläder och leva gott! Då behövs allt de där, men jag tjänar ju dom själv lever inte på andra lever på mig själv. Då känns de faktiskt helt okej :)

Snart hemma, inte många dagar kvar. Har varit en väldigt händelserik törn och hatar faktiskt att åka hem samtidigt som de är skönt ändå. Trivs inte hemma allt för långa perioder, det kryper för mycket i kroppen.

Så bokade en resa till min fina vän i Teneriffa som bor där och känner att de kommer bli helt fantastiskt! Sen tatuera mig. Pierca mig ska jag hinna göra innan jag åker.

Sen j*vlar är de dags för min Maskeradfest! Hoppas alla saker hinner komma tills då! Allt är skickat men från Asien och USA! :p

Ha de fint alla!


RSS 2.0