30 december

Publicerat: 2011-12-30 | 12:39:36 i mims.
Dagen före den stora dagen.. För mig kommer det vara helt perfekt! Jag ska inte vara hemma! :D Kommer inte berÀtta mer Àn sÄ, förutom att vÀskan Àr packad. Jag Àr beredd för att vara borta (sÀger inte hur lÀnge) och Äker ifrÄn Helsingborg runt 17.00 tiden! :) KÀnner mig lyckligt lottad, för en gÄngs skull. Nu jÀvlar!

Det Àr nÀr goda ting hÀnder som den hÀr kÀnslan i bröster slÀpper, men istÀllet sÄ tillsÀtts det med oro för andra saker. Men inte pÄ samma sÀtt ;)

Nu ska man koppla av, det Àr dags för semester!

GOTT NYTT ÅR ALLA!



Bjuder pÄ bilder frÄn nyÄr 2010/2011 och 2009/2010!

IÄr har jag ju varken blondt eller rött hÄr, jag bytar hÄrfÀrg som jag bytar underklÀder ;) Men det Àr kul med förÀndringar! :)

29 december - bild

Publicerat: 2011-12-29 | 18:24:31 i mims.


29 december

Publicerat: 2011-12-29 | 18:23:47 i mims.

Idag var jag hos Malin, blev jÀtteglad för mitt hÄr hon Àr den enda jag gÄr till alltid och blir nöjd Àven vÄgar testa nya saker! Okej att min sidecut inte var min stil men de va riktigt snyggt egentligen men passa inte mig direkt :) idag skulle jag göra ombre men det blev tillslut nÄgot mycket snyggare :) brunt under och en liten del uppe pÄ huvudet mörkbrunt hÀftigt :) klippte Àven upp min sidolugg lite :)) Stort tack till Malin! :) Fick Àven vÀldigt goda nyheter idag, :) Nu ska jag ut till Mörarp och umgÄs med min barndomsvÀn Sarah, var ett vÀldigt bra tag sen och det ska bli mysigt! :)


28 december

Publicerat: 2011-12-28 | 13:37:32 i mims.
Mina planer för idag var att inta stan eller vÀla, men vÀdret gör en verkligen trött och seg. SÄ stannar hemma idag, som vanligt.. Inte mycket som hÀnder i min vardag. Det som gör en blogg, hur pass mycket man gör med sitt liv haha! SÄ förlÄt om jag Àr en vÀldigt trÄkig bloggskribent. Försöker uppdatera dÄ det verkligen hÀnder nÄgot haha!

Men imorgon dÄ ska jag Àntligen och dÄ menar jag Àntligen med stora bokstÀver! Klippa mig!!! Har inte rört ett hÄrstrÄ sen i april mÄndag. Men sÄ sletet Àr det faktiskt inte. Enligt en vÀn till mig Àr det bara topparna som Àr lite kluvna och min "sidecut" har verkligen vÀxt en bra bit sen i april dom sÀger ju att hÄret vÀxer 1 cm, per mÄndag. men mitt Àr hÀlften sÄ lÄngt som mitt lÄnga hÄr nu :)

Vet inte om jag ska fÀrga de imorgon eller bara klippa. Jag Àr fett instÀlld pÄ rött, men vÄgar jag? Har jag rÄd och ha det? För rött hÄr krÀvs underhÄllning, inpackningar med röd fÀrg i, inte duscha hÄret sÄ ofta (hade jag kunnat hade jag duschat mitt hÄr varje dag, men dÄ blir det cp) fÀrga iallafall 1 gÄng i mÄnaden. LÄter inte sÄ dyrt, men för mig med det lilla jag har.. Hade lÀtt velat ha frisyr och hÄrfÀrg som nedan..



Hayley Williams inspo, första bilden. Den andra Àr för frisyren skull. Vill behÄlla lÀngden, men vill göra nÄgot Ät min trÄkiga lugg.. Inte klippa upp för mycket, men ÀndÄ fÄ de att se frÀscht ut.

Annars hade jag ju kunnat tÀnka mig ombre stilen, men jag har ju en konstig fÀrg i min utvÀxt, men det Àr ju lÀttare och fÀrga utvÀxt en ett helt hÄr :) Bilder har jag visat innan men kan visa igen :)



Plus att jag ligger inne med vÀrldens ojÀmnaste hÄr nu sen sist jag klippte mig.

SÅ VAD TYCKER NI? :)

 


26 december

Publicerat: 2011-12-26 | 19:37:21 i mims.
Fysatan va skoj jag hade igĂ„r, jĂ€vligt lĂ€ngesen man verkligen slĂ€ppte loss sĂ„dĂ€r. Blir ju en helt annan stĂ€mmning nĂ€r alla Ă€lskar och dansa, man befinner sig pĂ„ dansgolvet hela tiden och skakar rumpa. Även förfesten var av ett helt annat slag, karatefylla slag! Haha, och massa omogna lekar som jag har aldrig och ölspelet. Sjukt kul! Tackar för en trevlig afton igĂ„r, mĂ„r som jag förtjĂ€nar idag. Skulle visst bege mig hemĂ„t kl 2 igĂ„r, men gick ju inga bussar? SĂ„ ringde en vĂ€n som hĂ€mtade upp mig men kom en timme dĂ€refter. SĂ„ hann krĂ€nga Donkan (sjukt lĂ€ngesen, satt fint) Men var inte hemma förens halv 6 imorse. I det hĂ€r huset vaknar folk sĂ„ tidigt, sĂ„ blev inte sĂ„ mycket sömn.

Fick Àven min efterlÀngtade kalkon idag.. Det jag lÀngtar mest till varenda Är! Satt som de skulle! :)

Hoppas ni hade de lika roligt igÄr :)




25 december

Publicerat: 2011-12-25 | 16:59:54 i mims.
FörlÄt för vÀrldens sÀmsta uppdatering, men julen har inte varit sÄ som det Àr för mÄnga (finns sÀkert mÄnga som har haft de som mig ocksÄ) alltsÄ en vÀldigt negativ jul.

Men idag Àr jag taggad för en fantastisk utgÄng! Kör pÄ helsvart, en tunika frÄn H&M, Gina tricot leggings, mina superheta skor som jag klacka om hÀromdagen. Och den hÀr sminkningen.. (ovanligt)

Svart sotning, Àr ocksÄ lite cp idag. BÀttre de Àn bitter ;)

 

Ha en underbar juldag!


23 december

Publicerat: 2011-12-23 | 10:07:37 i mims.
Idag var det Àntligen dags att öppna sin bok, gick sÄdÀr. Men tackar för stödet.

Ska göra en impuls resa idag, Äka till Malmö. UmgÄs med min moster hela dagen, Àr i behov att fÄ resa "utomlands" lite haha!

Hoppas ni alla hÀr i Helsingborg fÄr en trevlig lillejul (och ni utanför ocksÄ) hehe!



21december

Publicerat: 2011-12-21 | 08:24:00 i mims.

Snööööööö! Bara de hÀr lilla kan fÄ ens dag att lysa upp lite extra! Inte lika grÄtt och trÄkigt! Ha en trevlig dag alla! Det ska jag försöka ha ;) Ska försöka behÀrska mig annars kanske ni ser mig i snön och försöker göra en snösÀngel hahaha


20 december

Publicerat: 2011-12-20 | 17:52:58 i mims.
DejĂĄ vu
You are worth loving. You have a lot to offer the right person but right now your not ready. You still have so much to figure out and right now its about reconnecting with who you really are. Its not fair to you or the other person to try and invest your time in something that will not work out. This doesn't mean that you shouldn't have hope in the near future... it just means you still have growing up to do. You are unique, you have the ability to love tremendously but in order to share that with anyone you must first heal, spend time on your own, and learn to enjoy single life. Take this time to breathe and regroup... I promise you... finding yourself isn't a cliche, its real- and once you have, you will create a love that will never be broken.

Exakt de hÀr orden, typ berÀtta jag för mormor hÀromdagen. Fast pÄ svenska dÄrÄ hahaha!

19 december

Publicerat: 2011-12-19 | 08:54:01 i mims.

Officiellt sÄ inlÀgget igÄr var kluddigt, har en tendens att röra till det lite. Jag kommer ju "fira" julen med mormor och morfar som varje Är kommer inte sitta
sjÀlv men ville fÄ fram att sitta sjÀlv hade inte spelat nÄgon roll :) kan faktiskt sÀga att jag blir mer ledsen om jag Àr sjÀlv pÄ nyÄr för dÄ handlar det om vÀnner och fest inte familj. Ha en bra dag alla! :)


18 december

Publicerat: 2011-12-18 | 21:04:23 i mims.
Julen, för mig Àr ett minne. Ingen upplevelse lÀngre. Minnet av att klÀ en gran, att vakna pÄ morgonen och bli överlycklig över en julstrumpa som var fylld med godis och smÄpresenter. God middag och umgÀnge med familj. Kalle Anka och julklappar.

Förra Äret befann jag mig pÄ sjön, den bÀsta upplevelsen enligt mig. Jag kan bli ledsen nÀr jag tÀnker tillbaka pÄ julen, men samtidigt. Jag Àr vuxen nu, enligt mig ska de inte vara likadant men enligt mÄnga sÄ ska de ÀndÄ vara en tradition.

Har inga som helst behov av högtider lÀngre. Har inte dom familjeförhÄllanden som de flesta i min omgivning har (inte alla, drar inte alla över en kant) Jag kan faktiskt sitta sjÀlv pÄ julen och inte bry mig sÄ mycket, helt Àrligt. LÄter fel, men det Àr sanning :) Men sen kommer minnet, "förr" fram. Klart man blir ledsen dÄ, men det Àr dags att vÀxa upp, inse att alla har inte samma syn pÄ saker och ting.

Har sagt till mig sjÀlv att inte bli sÄ personlig pÄ bloggen som förr, men ibland lÀr det nog dyka upp lite. :)

Ha en trevlig söndag, imorgon Àr det ny vecka, nya tag. Ska trÀna en del, gÄ pÄ min kurs. FortsÀtta se framÄt. Mer behöver ni inte veta :)

/M

17 december

Publicerat: 2011-12-17 | 23:33:09 i mims.
Vart Àr julkÀnslan? Inte mÄnga dagar kvar nu och dÀr finns ingen.. Har ju mÄnga anledningar till varför, dock inget jag delar med mig av ;)

Sitter hemma hos Mia, har haft en mysig kvĂ€ll hĂ€r. Åkte med Parsa till Strövelstorp en runda innan ocksĂ„, och fick sitta en Hi-tech volvo bil. (GĂ„r inte in pĂ„ detaljer helt sjukt bara haha)

Sitter och kollar pÄ nÄgon usel tomte film pÄ tvn, inte ett dugg intresserad. Ska snart packa ihop och bege mig hemÄt, vÄgar inte gÄ till busshÄllsplatsen dÀr 8an gÄr, mörkt och jag har min dator med mig. SÄ fÄr Äka 3 bussar för att komma hem.. :(

IgÄr sÄ var jag och Binta ute en runda, satt först hemma hos henne och snackade lite om livet. Hon Àr den enda jag egentligen kan göra det med. Hon och jag har ibland samma synpunkter, bra och ha sÄdana vÀnner ocksÄ :)

Ha en trevlig lördagskvÀll! Hörs av imorgon!

Jag och Mia för nÄgra Är sen :)

 

/M




15 december

Publicerat: 2011-12-15 | 18:31:17 i mims.
Usch vilken "trötta mig-dag", helt slut i bÄde kropp och sjÀl. Ont i armar ben och mage. Gjorde verkligen bra ifrÄn mig igÄr pÄ Hot Yogan :)

Inte mycket att tillÀgga, hÀndelselös dag :P

Ska snart ta mig en dusch, sen kallar John Blund pĂ„ mig. Imorgon Ă€r det fredag, pĂ„ lördag fĂ„r jag lov att sova ut kanske. Beror pĂ„ om Mormor vĂ€cker en ;) Haha! Är riktigt bra pĂ„ tidiga morgnar nu iallafall :)

Sommar, sol och pigga dagar.. Ja tack!!



/M

14 december, del tvÄ.

Publicerat: 2011-12-14 | 14:09:12 i mims.
Johooo, dÀr satt den. Hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra, eller ge mig in pÄ. Men det funka ÀndÄ, och lika glad för det Àr jag :)

Är hos mormor nu, ska kanske en runda till Mia ikvĂ€ll. Hon Ă€r sjuk, sĂ„ varför inte köra en omgĂ„ng film och mys i soffan dĂ„? LĂ„ter som en toppen idĂ© enligt mig. :)

Ha en bra dag!

/M

14 december

Publicerat: 2011-12-14 | 09:05:17 i mims.

Som ni alla vet eller inte alla men de flesta sÄ Àr jag nÀstan alltid en driven och mÄlmedveten mÀnniska nÀr det gÀller yrke och jobb. Jag har hittat mitt kall i livet, det Àr som sjökock! Men imed det Àr svÄrt att fÄ tag i det hÀr jobbet hur mycket man Àn söker sÄ söker jag inom omrÄdet resturang ocksÄ nÀr jag söker jobb och gÄr stÀndigt pÄ intervjuer dock aldrig nÄgra fastanstÀllningsjobb har dykt upp men idag ringde de om ett vikarie jobb i ett storkök pÄ en skola i Helsingborg. Lika glad för det, för jag fÄr jobba :)) gÄr det Ät helvete (imed jag kommer vara helt sjÀlv) sÄ har jag iallafall försökt :)


RSS 2.0