Små saker....

Publicerat: 2015-02-15 | 21:39:57 i mims.
När små saker inte betyder ett skit i andras ögon, speciellt inte på en dag som igår... Då är där ingen kärlek kvar att hämta tyvärr. 

Jag måste inse att vissa personer kan inte förstå min arbets situation gör att små saker som ett samtal på alla hjärtans dag är värd mer än något annat för mig här ute. Men istället blir man bort prioiterad. 

Visst jag håller med alla som säger att varför ska man just visa kärlek på alla hjärtans dag de finns mer dagar på året. Visst ni har rätt, men oftast personer som säger såhär är antingen bittra och aldrig fått uppleva de, eller har upplevt de.

Jag är en hopplös romantiker, jag hade velat uppleva en alla hjärtans dag med en man som behandlar dig som kvinna. Har planerat kvällen i minsta detalj, skämmer bort dig med en middag på en resturang vi båda tycker om, kanske efter de göra någon aktivitet typ bowla eller gå på bio, eller åka skridskor aktiviteten kan ju alltid va innan middagen oxå haha... Och en stor bukett rosor o tända ljus... JAAAA hela kittet! Jag vill uppleva de! 1 gång iallafall, 1 gång! Sen är jag nöjd, och händer de fler gånger så är jag superduper tacksam! 

Igår ville jag bara ha ett samtal. 


Snart hemma, kolla tåg nu. Landar 16 min innan ett tåg kommer, och hoppas hinna med den. Men tvivlar på de. Får nog både springa o åter springa. Hade varit skönt att va hemma innan midnatt :/ men så är de! :) 

Eller någon som stod med mitt namn när jag kom ut genom  dörrarna vid flygplatsen där alla står o väntar på sina respektive... Men de lär aldrig hända för mig, de är alldeles för mycket begärt av en hopplös romantiker haha 

Kram på er! 


Att fly rökare...

Publicerat: 2015-02-04 | 11:00:31 i mims.
Här ute är de asbra att sluta röka, här är 1 ombord som är rökare och är lätt att undvika om de behövs. 

Men hemma? Hur ska jag kunna motstå frestelsen när där finns vänner som röker? Nu är de ju tur att jag inte kan gå ut och dansa på ett tag, för när man dricker lite så blir de ju automatiskt mer cigaretter och nästa dag märker man de för halsen är helt igen bommad och man låter som en man hahaha 

Hur hanterar man rökare runt omkring sig? 

Partner mässigt tror jag inte som icke rökare att jag skulle kunna vara nära någon intimt om personen röker, tänk stanken. Jag kan förstå killar som ragga förr ute sen gick man ut och röka kom tillbaka och killen vände på klacken och gick. För jag kan sätta mig in i deras situation nu redan efter snart 1 vecka. Man luktar askkopp man smakar askkopp. Så intimtmässigt så är den rökfritt med mig. 

Men vänner då? Hur klarar man av att vänner sitter där med en cigarett, när slutar man va sugen? Blir man frestad? Eller tänker man inte på de? 

Jag vill ju kunna ha ett normalt liv, skulle ju aldrig solla bort vänner som rökar, tänk om alla mina icke rökare hade gjort så med mig. Men hur hanterar man de? 

Ikväll kl 20.00 tog jag min sista cigg för 1 vecka sen, men räkna torsdagen som slutar dagen. 

Slutat ta mina sluta röka piller för de senaste dagarna har en biverkning lyckats komma fram riktigt hemska mardrömmar, så tog inga imorse. Och änsålänge känns de som jag kände i måndags att de värsta är över. 

Trodde aldrig jag kunde, men jag lyckades! För jag kan inte börja röka igen nu, har inga cigaretter ombord. Och börjar jag röka när jag kommer hem 1 vecka innan operation så är jag ju bara dum i huvudet. 

Nu kör vi! 


RSS 2.0