5 december

Vi har legat standby nu till ett rigmove sen i söndags. InnebÀr lugna dagar ombord och tiden gÄr lite saktare. Men har sjukt kul ÀndÄ trots att man Àr trött som en zombie alltid.

Har trÀnat rÀtt sÄ flitigt ombord Àven om jag har hunnit vara sjuk. Har varit iland i Aberdeen dÄ vi hade en övernattare dÀr för typ nÄgra dagar sen. Har bakat lite, vÀntar pÄ att vi ska jobba fÀrdigt hÀr ute sÄ vi kan fÄ proviant sÄ man kan baka knÀck, lussebullar, ischoklad mm ska bli skoj :) hade ju med mig skumtomtar och candy canes hemifrÄn.

Idag Àr de halvtid, alltsÄ 14 dagar kvar ombord. Har en ny kock ombord som Àr jÀtte hÀrlig att jobba med men ska hem nÀr vi kommer till Aberdeen. DÄ ska en kvinnlig kock hoppa ombord. Ska bli skoj Àven om jag gillar och vara enda tjejen ombord. Har ju massa tjejer runt omkring mig hemma alltid, kÀnns som en fristad med 15 andra killar i 28 dagar sen nÀr man kommer ut. Hehe

Inatt började de rulla en del vaknade runt 1, bestÀmde mig för att sova i dagrummets soffa i vanlig ordning, men fick kolla pÄ lite satc först. Somna inte förens halv 4. Börja lugna ner sig lite dÄ. Vaknade av att gotlÀnningen ombord kom in och utbrast "MIMI VAFAN!" Haha jag dog haha! Gick in i byssan med tÀcke och kudde och sa till kocken ska bara springa upp och byta om kommer snart. Haha!

Saknar familj och vÀnner hemma i vanlig ordning. Men trivs som fisken i vattnet ombord.

Ska ÄtergÄ till mitt jobb nu, sÄ ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback