9 juli

ÅH har fått se valar äntligen. Dock från väldigt lång distans men de gör ingenting, jag har fått se nu iallafall. Kan man längta tills man får se någon på nära håll. Kan ju alltid hålla tummarna att vi får ett jobb i Grönland någon gång, för där ska visst finnas massor =)
 
Annars jobbar jag, med världens smärta i högra nederdelen av min mage. Vettikatten vad de kan va, då man är svinrädd att de kan vara blindtarmen, men läste om de igår. Visar inga symptomer som "Illamående eller feber" så kan inte vara det. Så får helt enkelt se hur de urartar sig, kan knappt sitta eller gå, eller jo de kan jag men de gör ju ont. Kan inte skita i att jobba... Är jag inte genomförkyld och hostig, så är de något annat. Typiskt blir så jävla ledsen när man inte kan jobba fullt ut, för man är så trött och ständigt har ont.
 
Rast nu, och har valt att pröva på ikväll att träna.. Jag som skulle träna varje dag, pfft! Kanske ska proppa i sig massa panodil sen träna? FÖR JAG VILL GÅ NER I VIKT OCH FÅ UPP MIN MOTORIK!
 
Ha en trevlig dag
 

Kommentarer
Postat av: ninah

Bara.för d står om symtom så ska du inte förlita dig på det. Det är väldigt olika hur man reagerar på sjukdomstillstånd.. så du får nog kolla det om det är så pass illa.

2012-07-09 @ 16:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback