1 september

Hallå hallå, trotsar min trötthet för att uppdatera innan sängen kallar. Är som vanligt alltid trött, ska se till att få hjälp för de när jag kommer hem, har ju dessvärre fått reda på orsaken men hann inte göra något åt de förens jag åkte ut igen :(

vårt jobb just nu, är i Norge och kör lite Anchor handling/rig move. Saknar dock isbergen lite, de var mer spännande och mer bild dugligt. Får vara försiktig med bilder på riggar, finns lite regler på de.

Första dagarna ombord är alltid en omställning, samma när man kommer hem. Dock är de lite roligare att träffa massa folk hemma, medans här ska man anpassa sig till jobb och tider. Missförstå mig inte älskar mitt jobb ;) men vet älskar att gå upp kl 5 på morgonen haha borde vara olagligt men klagar inte. :)

Lördag ombord, lite speciellare än andra dagar. Läsk och godis, sjömän som blir som småbarn med synen av godis.. Tycker de är lite småsött faktiskt :) själv längtar jag alltid efter förrätten, kocken har en tendens att alltid göra så goda förrätter, idag blev de hummer och räk cocktail. Är ju inte så glad för kött men äter de ändå haha blev pepparstek med pommes & pepparsås.

Hösten är här vilket är lite tråkigt, har knappt fått umgås med sommaren. Så vill utomlands väldigt snart. Behövs ingen lyxsemester, de sparar jag till Thailand nästa år. En strand, billig mat & dricka. Hade dugt för den här tösen, en äkta bränna och bada i havet. Som jag inte gjort de här året, bara i pool hos pappa och bonusmor!

Ett till true blood avsnitt sen sover jag haha

Ha de så fint


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback