3 april

Det känns inuti, det syns utanpå. Att jag för en gångs skull är lycklig! Lycklig för att vara jag, existera, vara den man är, kunna göra de man vill göra, arbeta med de man älskar och är omringad av människor som är roliga och får en att må bra.

Även om man har sina nedåt dagar så har de varit väldigt få av dom ombord denna gången. Är en skrattande extas Mimi, känner mig glad hela tiden. (Förutom på morgonen, väldigt morgon trött haha)

Så mycket har redan hänt detta året och mer ska hända. Helt sjukt, de är nu jag kan leva. Upptäcka nya saker... Och människor säger att pengar inte är allt? JO DE ÄR DE! Om man vill resa, kunna köpa kläder och leva gott! Då behövs allt de där, men jag tjänar ju dom själv lever inte på andra lever på mig själv. Då känns de faktiskt helt okej :)

Snart hemma, inte många dagar kvar. Har varit en väldigt händelserik törn och hatar faktiskt att åka hem samtidigt som de är skönt ändå. Trivs inte hemma allt för långa perioder, det kryper för mycket i kroppen.

Så bokade en resa till min fina vän i Teneriffa som bor där och känner att de kommer bli helt fantastiskt! Sen tatuera mig. Pierca mig ska jag hinna göra innan jag åker.

Sen j*vlar är de dags för min Maskeradfest! Hoppas alla saker hinner komma tills då! Allt är skickat men från Asien och USA! :p

Ha de fint alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback