12 februari

PMS häxan är ombord nu, fy vad humöret sviktar. Vill bara gräva ner mig, tills Thailand! Längtar så jag spricker efter att få sola, bada, äta gott och bara existera. Koppla av och finna ett inre lugn.

Vi kommer bli försenade hem, båten ska visst på ett nytt jobb i Finland så båten ska segla till Umeå en snabbis för att se om den är is duglig (om jag har förstått rätt) och bege sig mot Östersjön för äventyr. Hade varit skoj och ta del av de men nä jag vill hellre hem! Det betyder att vi kommer passera sundet och göra ett skiftbyte i Köpenhamn, inget flyg hem bara tåg vilket är super skönt på ett sätt även om man alltid älskar att samlas allihopa på flygplatsen och känna hur alla slappnar av inför hemresan!

Så förhoppningsvis är jag hemma i kära tråkiga Helsingborg på torsdag eftermiddag men ingenting är klart ännu i och med att vi jobbar för fullt med att sätta fast en rigg och måste bli klara här först innan vi seglar. Tar 1 dag och 20 timmar till Köpenhamn (500 mil)

Är ganska så klar med all avmönstrings städ vilket är skönt, har bara mitt lilla pentry och hytt att städa sen är man redo för hemfärd!

Ha de så bra sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback