25 februari

Hallå hallå från ett väldigt hett Thailand! Har de lugnt och mysigt här på den fina ön Koh Chang även om de oftast kryper i kroppen efter lite dans och nattliv så i slutet på dagen är man ändå för trött för de även om man var taggad några timmar innan. Även om de hade varit skoj att gå på ett full moon party.

Även om de är riktigt mysigt att åka utomlands med sina föräldrar så vet jag tills nästa gång att de nog är rätt så bra om man själv också har med någon. Haha

Varmt idag så jag ligger väldigt nära poolen haha

Igår hyrde vi mopeder och körde runt lite på ön, fick stilla min ångest angående elefant trekkingen jag gjorde häromdagen inte alls vad jag förvänta mig. Höll på att börja gråta när killen som satt och "dirigera" elefanten började slå elefanten med en spetsig sak bara för den tog lite sand för att svala sig själv och de råka skvätta upp mot mig och jag tyckte bara de va skoj. Men då drämde killen till elefanten. Usch nä!

Så igår åkte jag, pappa och nettan till ett annat ställe där jag fick mata och fotografera. Klappa och visa min kärlek till djur som är de jag älskar och göra!

Blir nog inte heller att jag går och kollar på delfiner då de inte heller lever i de fria även om de är en inhängdad "pool" i en strand. Känner att de också är djurplågeri. Thailändare gör ju allt för att tjäna pengar vilket vissa saker inte är alltid bra.

Även igår lekte vi Indiana Jones, och besökte ett vattenfall i en djungel och besökte ett tempel. Dom verkligen älskar sina munkar här nere :)

Har en katt på hotellet som kommer och myser varje kväll. Har döpt hen till changis :)

Maten är god här, naturen likaså trodde jag skulle vara livrädd för alla kryp här men hitintills har de varit lugnt. Sålänge jag inte får se en Bamse spindel eller orm så är de okej haha

Och läser morfar, de var jag som ringde 2 gånger igår men ni hörde inte mig! Saknar er! Fråga Ted att han ska ringa till mig på viber nästa gång han är hos er! När kl är 16.00 hemma är den 22.00 här så ni vet sover inte då! Massa kärlek!

Ha de underbart! Ska fortsätta sola nu! Blir ju ALDRIG BRUN! Pressar galet mycket ju!

:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback