13 september

Tomhet. 

Alla dagar är likadana ombord men ändå så kryper de i kroppen varje fredag. Den säger åt ens kropp fortfarande efter snart 1,5 år jobbandes på en båt att de är helg. Då ska man ta de lugnt haha

Jag skulle kunna ge allt nu för att få ligga i en soffa med personen jag tycker om och bara mysa. Fredagsmys på hög nivå! Kommer 4 sådana om 12 dagar! :) 

Fredag och vi ligger till kaj för 3e fredagen i rad, antagligen hela helgen sen jobb på måndag. Törnen har gått jätte slött! Har man jobb, så går de så mycket fortare. Mitt jobb är desamma men man ser alla andra i mer rörelse. Mer action, visst alla jobbar ändå men de är något speciellt med ankarhantering :) 

Min kväll kommer bestå av att gå till starbucks som ligger 5 min härifrån och skypa med världens finaste! Det är något speciellt med att få se någon sådär i rörelse. Fortfarande tufft, fortfarande en stor saknad. Men de underlättar för stunden! :) 

Igår var jag iland och köpte mig 2 par nya tränings skor :) 2 likadana, så man kan lämna ett par på båten och ta med sig hem de andra. Köpte även ett par jätte häftiga converse :) och en lång stickad svart kofta, letat som fan efter en sådan och primark hade rätt längd och storlek :) 

Ha en fantastisk fredag! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör din instagram offentlig! :)

2013-10-07 @ 12:52:36
Postat av: Milina Salihodzic

Älskar converse!

2014-02-26 @ 16:37:59
URL: http://milina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback