31 december

Snart är de nytt år, och detta året har inprincip varit både bra och även rockbottom... 

Detta året lärde jag mig va kärlek va, kärlek är att släppa in någon i sitt hjärta skapa en speciell plats till just en person och släppa in en person för hela sig själv. Jag har helt enkelt känt mig naken och blottad på ett bra sätt till att börja med tills allting gick utför. När man har adhd så vänjer man sig fort och de tar tid att släppa allt de man upplevt och    känt för en person man har gett en del av sig själv till. Jag vill inget annat än att ha den här personen delaktig i mitt liv, men sen finns de saker som inte går att ta sig förbi. Så man måste sakta men säkert inse att det fungerar inte om de bara är jag som är villig till att förändras och utvecklas. Men ens första kärlek kommer alltid vara ens första kärlek och så är de. Jag såg hela mitt liv med den här personen, men hinderna va för stora tillslut och vi kom aldrig över de. Jag ville inget annat än att hoppa över dom, få känslan av att JA VI LYCKADES! 

När de nya året kommer, så lämnar jag ett år med många motgångar och medgångar. Jag har haft både underbara månader på jobb och tuffa men är så tacksam för att få arbeta med ett sådant underbart team framförallt kocken han är min klippa ombord. Han är som en familj för mig. 

Även alla mina vänner som funnits där men även vänner som försvunnit att man lär sig vem sina rätta vänner är. Jag är ingen långsiktig människa, men vissa personer kommer aldrig få möjligheten till förlåtelse medans andra finns de möjlighet men om sedan den personen är långsiktig är inget jag kan göra något åt. 

Min familj (förutom min biologiska mor) har varit de bästa genom hela året. Framförallt min bonusmor har varit min klippa inte bara en mamma även min bästa vän utan henne hade jag inte klarat vissa scenarion detta året och är oerhört tacksam för att pappa valde just denna person att gifta sig med o spendera resten av livet med. Är evigt tacksam varenda dag för min familj. 

Jag har även rest mycket, hade en underbar resa till Thailand detta året, alla dagar är inte perfekta men i sin helhet så va den resan minnesvärd och kommer ligga permanent i mitt hjärta. Även resor med vänner, min mormor och morfar och även äntligen fått hälsa på min syster i hennes hemstad och till de efterlängtade London med bonusmor. En resa vi velat göra länge och fick äntligen göra och trots motgångar där så hade vi de så himla trevligt.

Ikväll ska förhoppningsvis bli en bra kväll har man rätt inställning så blir allting bra anser jag. 

Så gott nytt år allesammans! Uppskatta de ni har innan de är försent. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhhh vad fint skrivet man blir ju tårögd fina mini

2015-01-01 @ 11:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback