13 juni


Haaaalllååå allihopa! 

Im back! 

Tänkte jag skulle börja ventilera mig igen som förr, berätta kortfattat om mina dagar ombord utan att vara detaljerad (vill ju inte göra en finnlines igen och bli svartlistad av en löjlig anledning, kan ju inte hjälpa att där är bittra människor som inte kan ta att om man är elak så får man höra eller läsa de) 

Livet har förändrats så otroligt mycket de senaste månaderna, falska vänner är bortsollade. Min umgänges krets är VIP och därhör inte tjuvar, skitsnackare och annat ströfolk till... 

Hade pojkvän, något som va en helt nu erfarenhet för mig. Både kul och tragiskt samtidigt då de inte riktigt funka, men hoppas att man kanske kan hitta tillbaka till varandra utan att hamna i samma onda cirkel igen. Man får aldrig veta förens man provat säger dom. Har varit oerhört sårad och helt förstörd över detta för han är verkligen min allra första stora kärlek. Han klampa in tog mig med storm, och så blev de komplicerat och jag blev rädd. Kortfattat. 

Jobbar på som vanligt på min älskade Brage Viking som ska ut på stora äventyr snart, äventyr i sig är roligt men hela processen inför det här är verkligen tärande. Livrädd för tandläkaren va tvungen att gå till tandläkaren, är bajsrädd för sprutor har tagit 2 inom loppet av 5 dagar (gråter varje gång) har ingen toalett i hytten så jag och kocken får dela toalett, skönt att slippa dela med 15 andra killar som de andra får göra haha usch nä! 

Ehm mitt jobb ombord är samma varje dag inget speciellt nytt händer jag städar, snackar skit med kocken och städar mer. Har bara varit ombord i 3 dagar så ja, har inte direkt påbörjat något direkt. Gjort de jag kan för tillfället då de är folk som är överallt och tro mig här är skitit men kan ju inte börja dammsuga med munstycket i huvudet på folk. Litta respekt får man ju visa ;) 

Grabbarna ombord jävlas med mig i vanlig ordning, kul som fan att arbeta med dom för man känner sig måttligt blond och dum varje dag här ombord. De tycker att jag ska bli mer allmänbildad, veta små saker som inte ens är relevanta för mig. Men viktigt att veta för dom. Så de har väldigt kul åt mig, men härligt att man kan bjuda på dig själv :P 

Annars då? Jag spanar resor i vanlig ordning när man har paus eller är fri, vill så gärna åka till USA snart, vill verkligen. Helst New York och Los angeles samtidigt men då får man punga upp rätt mycket stålar, vilket jag egentligen tycker är värt men man har ju ingen direkt som skulle vilja eller tycker desamma... Vilket är synd.... 

Dagens tankar är kring hur jag ska lösa hur jag kan göra mitt löshår mer likt mitt eget då mitt blonda ombre inte är i samma nyans som mitt hår, så tänkte testa silver schampo innan jag färgar något mer faktiskt kan hjälpa, håret jag har är askblondt kan man säga och mitt är brunt guldigt... Störigt vill ha löshår älskar långt hår :) 

Nä, ha en trevlig kväll nu ska jag sussa! Godnatt! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback