15 juni

Söndag, slappdag. Nä jobbar som vanligt minus lite saker imed de är söndag. Så har paus nu, ligger i kojen och garvar åt mig och min fina vän Louise samtal på chatten. Är så glad att jag har henne i mitt liv, stor kärlek i denna vänskapen. Vi roar varandra på ett sådant sjukt sätt men så är de när man slår 2 sjuka huvuden ihop då blir de helt enkelt sjukt! Hahahaha 

Resten av dagen är de jobb, inget mer speciellt har hänt. 

Kommer nog inte hända så mycket kul den här törnen, inget jobb att berätta om eller något. Men ska försöka hålla er uppdaterade. 

Tankar just nu iallafall är att jag vill gärna ha min toalett tillbaka så man kan ta en dusch när man vill utan att behöva smyga in i en annan hytt. Har en tendens att när jag duschat vill jag helst gå naken lite innan jag klär på mig. Men nu får man ju klä på sig direkt. Sen även nr 2, är väldigt bekväm med att ha vant mig vid att oftast endast göra de hemma på min toalett eller just här. Hahaha to much info kanske? Nä men de är säkerligen många som förstår hur handikappad och bekväm man är med vissa situationer... Imed mitt adhd så har man ju svårt för förändringar, mest stora. Som de här, andra saker vänjer man sig vid ju :) som mitt jobb tex, i början va de ovant med 4 på 4 av, man sakna hela tiden hemma livet när man kom ombord för man va van med de,sen  när man kom hem så sakna man jobbet för man va van med de.

I början skrek jag hela tiden av glädje att få åka till jobb, många ansåg mig vara rätt koko i huvudet på den tiden... Men nu om jag hade mött någon som mig för 2 år sen hade jag gett dom en höger hahahaha 

Man är ju här för att kunna njuta av att vara hemma och ledig sen. Betyder inte att jag ogillar mitt jobb för på ett sätt är de skönt att kunna fly vardagen för en stund. De betyder bara att jag trivs hemma, eller trivs med allt jag kan göra. 

Kram på er! 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

😘❤️❤️❤️❤️❤️

2014-06-15 @ 14:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback