20 juni

Jaha, där fick de bli 1 dag utan bloggande igår hade en del att stå i när man fick överlämna spisen till kocken igen. Kan inte fatta hur rörigt de kan bli på en dag ombord. Tvättstugan va katastrof! Haha 

Min onsdag som kock gick bra, va faktiskt stolt över mig själv att ha ett eget ansvar. Annars brukar jag ju fråga kocken när jag har fått laga mat innan om tips nu va man helt själv och fick använda hjärncellerna och minnet lite :) så de va helt över förväntan, är jävligt stolt över pajen den blev skitgod! 

Idag är de som man ser överallt midsommar, vi va ute och testa lite saker med båten igår men är åter till kaj. Har faktiskt inte varit i-land något alls, känner inte suget som man gör i Skottland. Favorit butikerna, starbucks och att priserna är lite annorlunda gör väl att de lockar att gå i-land där mer. Lite mer speciellt faktiskt att säga till folk som frågar vart man köpt vissa grejer att, ja de är från Skottland :) 

Blir en midsommarbuffé ikväll, även jordgubbar till efterätt sen blir de godnatt för mig i vanlig ordning. Jobbar som vanligt här ombord trots högtider :) livet som sjöman, men ska inte beklaga mig. För jag har 6 månader om året ledigt :) inte illa :) 

Ha en trevlig dag allihopa, och drick de där goda vinet eller cidern för mig oxå :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback